kakva romantika

Novi izljevi ljubavi Rakitićevih, na plaži ne skidaju ruke jedno s drugoga

28.07.2023 u 11:02

Bionic
Reading

Ivan Rakitić i Raquel Mauri izljeve ljubavi imaju i vrlo često na društvenim mrežama. Njihovi fanovi već su navikli na njihove razne romantične geste i posvete kroz koje se jedno drugome ne libe pokazati koliko si znače

Već i vrapci na grani znaju da je bivši nogometni reprezentativac u svoju životnu družicu Raquel Mauri zaljubljen kao prvog dana. Ona je Ivanu Rakitiću najveća podrška i sreća što ističe u gotovo svim svojim istupima, bilo za španjolske, bilo za hrvatske medije.

Jedna od omiljenih zajedničkih aktivnosti im je - poziranje za Instagram. Već smo ih vidjeli u najrazličitijim izdanjima bilo svečanim ili onim neformalnim, na putovanjima, slavljima ili druženjima s ostatkom obitelji, a jedno se, (osim uvijek besprijekorne modne usklađenosti) nikad ne mijenja, a to je njihova ljubavna idilia i povezanost.

I nakon osam godina braka i dalje se neizmjerno vole. To su pokazali i u najnovijoj objavi sačinjenoj od više fotografija na kojima se (osim skupocjenih krpica) može vidjeti da ne skidaju ruke jedno s drugoga.

  • +5
Raquel Mauri i Ivan Rakitić Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia