SAVRŠENI ZET

Zaručnik Tiffany Trump 'leži' na milijunima, brat mu se pojavio u Netflixovoj 'Kruni', a otac mu je veliki obožavatelj Donalda Trumpa

23.01.2021 u 20:55

Bionic
Reading

Amerikanac rođen u Teksasu, Michael Boulos, zaručnik je 27-godišnje Tiffany Trump. Bogati poduzetnik možda ima samo 23 godine, no već ima duboku tragediju u prošlosti

Donald Trump tek je prestao biti predsjednik kad je Michael Boulos kleknuo na jedno koljeno i prstenom vrijednim 1.2 milijuna američkih dolara zaprosio Tiffany Trump. Boulos je nasljednik multimilijarderskog poslovnog carstva koje se proteže većinom Afrike.

Michael Boulos čija obitelj ima korijene u Libanonu, on i njegov brat Fares te dvije sestre Oriane i Sophie svi su rođeni u SAD. Iako su iznimno bogata obitelj, doživjeli su užasnu tragediju.

Massad Boulos rođen je u Kfaraakki u blizini libanonske granice sa Sirijom. Bio je još dijete kad se preselio u SAD. Kao student upoznao je Sarah Fadoul koja je bila kćer bogatog tajkuna Zouhaira Fadoula. Par se ubrzo vjenčao.

Kad je Michael Boulos imao samo šest godina njegova teta i ujak poginuli su u požaru nastalom zbog neispravnih božićnih lampica. Samo nekoliko dana kasnije, na sam Božić, pet članova obitelj, uključujući baku s majčine strane, poginuli su u zrakoplovnoj nesreći u Beninu.

Massad Boulos oduševljen je što se njegov sin namjerava vjenčati s Tiffany Trump jer je i sam njegov veliki obožavatelj. Prema Massadu Boulosu, Fares je naslijedio majčine umjetničke sklonosti dok je Michael uvijek bio zainteresiran za očev posao. U pitanju je Fadoul Group koji posluje u 13 afričkih država, a bavi se građevinarstvom.

Michael Boulos djetinjstvo je proveo u Lagosu u Nigeriji, zatim je studirao u Londonu gdje su mu susjedi bili Tom Ford, Damien Hirst i Sasha Baron Cohen. Dok se Michael pripremao za buduće mjesto u očevom poslovnom carstvu, njegov brat Fares postao je glumac. Za sad je uglavnom imao samo male uloge bez teksta u Netflixovoj seriji 'Kruna' i nekoliko filmova.

Iako ima ulogu u očevom poslu, Michael Boulos trenutno u SAD radi na nekoliko vlastitih projekata. Otac nagađa kako se Tiffany i Michael neće doseliti u Nigeriju, već će ostati u Floridi.

Još nije poznato gdje će se par vjenčati.

  • +10
Tiffany Trump Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia