ZABORAVNI OTAC

Ovim je potezom Donald Trump jasno dao do znanja što misli o svojoj najmlađoj kćeri

16.10.2019 u 12:47

Bionic
Reading

Ove nedjelje, 13. listopada, američki predsjednik imao je pune ruke posla, no ipak je pronašao malo vremena da američkoj mornarici, putem svog Twitter profila čestita 244. rođendan. No, te sreće, da je se vlastiti otac sjeti, nije imala njegova 'odbačena kći' Tiffany Trump, koja je tog istog dana proslavila 26. rođendan

Da mu je Tiffany Trump, kći koju je dobio u braku s Marlom Maples, najmanje važna u životu, američki predsjednik Donald Trump pokazao je još jednom. Svoju odbačenu kći još je jednom zaboravio i to na njezin veliki dan - 26. rođendan.

Možda bi mu javnost i oprostila zaboravnost, da Trump u nedjelju 13. listopada, baš kada je rođena i njegova druga kći, nije putem svog Twitter profila uputio čestitke američkoj mornarici povodom njihovog 244. rođendana.

Sve je poprimilo još veće razmjere nakon što su javne čestitke 26-godišnjoj Tiffany Trump uputili ostali članovi Trumpove obitelji, s Ivankom Trump na čelu. Ona je svojoj mlađoj polusestri napisala:

'Sretan ti rođendan Tiffany! Izrasla si u nevjerojatnu ženu, unatoč tome što sam bila loša babysitterica!', a na što je Tiffany odgovorila: 'Haha, obožavam ovo i tebe volim najviše na svijetu!'

Rođendan joj je čestitala i šogorica Lara Trump, kao i majka Marla Maples, koja je pokazala kako se ona i dečko Tiffany Trump, Michael Boulos, pripremaju za rođendansko slavlje.

  • +19
Donald Trump Izvor: EPA / Autor: Tasos Katopodis / POOL