VANESSA I TIFFANY

Novi skandal potresa obitelj: Trumpova kći, ali i snaha uhvaćene u intimnim odnosima s djelatnicima Tajne službe

12.05.2021 u 20:14

Bionic
Reading

Čak dvije članice obitelji Trump našle su se u velikom skandalu, nakon što su, očito, krivo protumačile što znači da ih djelatnici Tajne službe 'čuvaju'. Naime, Vanessa i Tiffany postale su intimne sa svojim čuvarima, a sada je sve isplivalo u javnost i to zahvaljujući novoj knjizi

Ono o čemu se posljednje četiri godine šuškalo po hodnicima Bijele kuće, sada je postalo i javno zahvaljujući novoj knjizi novinara i dobitnika Pulitzera Carola Leonniga: 'Zero Fail: The Rise and Fall of the Secret Service'. Naime, javna je tajna bila da su Tiffany i Vanessa Trump održavale vezu s agentima Tajne službe, koji su bili zaduženi za čuvanje obitelji Trump za vrijeme vladavine Donalda Trumpa u Bijeloj kući.

Autor knjige, koja bi svjetlo dana trebala ugledati 18. svibnja, sve je detaljno prikazao i prozvao najmlađu Trumpovu kći Tiffany, ali i njegovu sada već bivšu snahu, prvu suprugu Donalda Trumpa Jr., Vanessu.

Uoči izlaska, u posjed dijelova knjige došli su novinari Guardiana i The Washington Posta, koji su otkrili kako je Vanessa Trump započela vezu s jednim od agenata koji je bio zadužen za sigurnost Donalda Trumpa Jr., nje i njihove djece. Kako je sve počelo, nije poznato, no Vanessa je podnijela papire za razvod u ožujku 2018. godine, dok Leonnig piše kako se agent nije suočio s otkazom niti bilo kakvim drugim profesionalnim posljedicama, budući da tada više Vanessa nije bila njihova štićenica.

  • +2
Obitelj Trump stigla je na Floridu Izvor: Profimedia / Autor: Larry Marano / Shutterstock Editorial / Profimedia

No, navodno izvanbračna afera nije bila razlog za razvod braka, koji je već i godinama prije bio na klimavim nogama, a Vanessa i Don Jr. su već i odvojeno živjeli.

Osim priče o Vanessi Trump, Leonnig se dotakao i veze Tiffany Trump s drugim agentom, s kojim je, nakon prekida veze, počela provoditi jako puno vremena na samo. Sama Agencija zbog svega se itekako zabrinula, smatrajući da nije dobro da se Tiffany toliko zbliži i postane prisna s visokim i zgodnim agentom, koji je zbog svega premješten na drugi zadatak.

Najmlađa Trumpova kći te je navode negirala, tvrdeći kako nije bilo nikakve 'neprikladne' veze.