POPUT ŠOGORICE

Meghan Markle pronašla modni uzor u Kate Middleton

21.12.2017 u 10:16

Bionic
Reading

Od glumice u američkoj dramskoj seriji 'Suits' do članice najmoćnije kraljevske obitelji, lijepa Amerikanka Meghan Markle posljednjih mjeseci ne prestaje intrigirati javnost

Poput mnogobrojnih članova britanske kraljevske obitelji, novopečeni zaručnici princ Harry i glumica Meghan Markle zaputili su se u Buckinghamsku palaču kako bi prisustvovali velikoj božićnoj večeri u organizaciji kraljice Elizabete.

  • +3
Princ Harry i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako je prema paparazzi fotografijama gotovo nemoguće doznati što je lijepa Amerikanka odjenula, prema medijskim napisima riječ je o haljini britanskog brenda Self Portrait, u čijim se kreacijama često može ugledati buduća joj šogorica, Kate Middleton, i njezina sestra Pippa.

  • +12
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia
  • +5
Pippa Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kako je vidljivo na službenoj stranici brenda, haljina za koju se Meghan odlučila donedavno je koštala nešto više od 2500 kuna, dok na rasprodaji stoji 1500 kuna.

Osnivač brenda Self Portrait, malezijski dizajner Han Chong, svjetsku prepoznatljivost stekao je zahvaljujući ženstvenim haljinama koje ističu najbolje od ženske siluete, a korištenje čipke pri stvaranju kreacija s vremenom je postao njegov zaštitni znak.

'Dizajniram razmišljajući o tome što žene zaista žele i onda stvaram garderobu za njih. Moja odjeća jednostavna je za nošenje, ima dovoljno detalja, a opet nije previše avangardna. Po mom mišljenju, u modnoj industriji postoji velika praznina koju pokušavam popuniti, a radi se ili o skupim dizajnerskim brendovima ili uličnim lancima mode. Nitko ne ulaže malo više truda u detalje. Riječ je o odjeći prihvatljive cijene, a razvijamo tkanine pokušavajući ih učiniti malo posebnijima', kaže Chong, čiju su prepoznatljivu ženstvenu estetiku sa zanimljivim luksuznim detaljima od čipke, prozirne tkanine i izvezenih detalja odmah prepoznale it cure iz svijeta mode i showbiza.

  • +4
Azalea, Self-Portrait Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia