PONOVNO NA NASTUPU

Prvi koncert nakon nekoliko mjeseci pauze: Jelena Rozga uveselila je svojim hitovima publiku u Beogradu

24.09.2020 u 09:19

Bionic
Reading

Splitska pjevačica Jelena Rozga bila je te sreće da uspostavi gažu u našem susjedstvu, pa je nakon skoro deset mjeseci pauze zbog pandemije korone održala koncert. Ovoga puta uveselila je svoje obožavatelje u Beogradu

U mini crnoj haljini koja se svjetlucala na svim dijelovima, sa široko dizajniranim rukavima i dubokim dekolteom te prepoznatljivom valovitom frizurom, Jelena Rozga popela se na binu splava u Beogradu te održala dugo planirani koncert.

Sukladno mjerama zaštite od pandemije, Rozga je kao i većina domaćih glazbenika posljednjih mjeseci svoje gaže morala otkazati i staviti na čekanje. Zato sada nije skidala osmijeh s lica, jer je napokon ponovno zapjevala pred publikom, a ne virtualno kako je to radila posljednjih mjeseci.

Vesela i uzbuđena publika pjevala je u glas sve njezine stihove, a poznata Splićanka na to nije ostala ravnodušna. Dizala je ruke u zrak skupa s njima.

Na službenim stranicama otkriveno je da je na koncertu bilo očekivano oko 550 ljudi, a koliko ih je prisustvovalo još uvijek se ne zna. Na službenom popisu koncerata Jelene Rozge idući je zakazan za 28. studenog u Zurichu zajedno s kolegom Željkom Joksimovićem.

  • +3
Jelena Rozga Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL