MODNI KLASIK

Jelena Rozga u slobodno vrijeme najradije nosi tenisice - i to kultni model koji obožavamo više od stoljeća

01.09.2020 u 09:35

Bionic
Reading

Iako za koncerte i svečane prigode najčešće odabire elegantne kreacije s potpisom domaćih dizajnera, Jelena Rozga u privatno vrijeme vrlo je neopterećena stajlinzima i uglavnom bira vrlo ležerne modne komade. Umjesto štikli i haljina splitska pjevačica u slobodne vrijeme najradije odijeva traperice i tenisice, a tu je odjevnu kombinaciju nosila i nedavno u centru Zagreba

Nema sumnje da Jelena Rozga slovi za jednu od najbolje odjevenih Hrvatica, a taj je status stekla s razlogom. Pjevačica posljednjih godina gotovo da i ne radi modne greške, a svakim svojim stajlingom redovito zasluži aplauz modnih stručnjaka. Naučila je lijepa Splićanka da je jednostavnost u kombinaciji s ključnim trendi komadima ključ uspjeha i tog se recepta strogo pridržava.

U svom ormaru pjevačica ima pregršt trendi komada s potpisom razvikanih brendova, ali i modnih klasika koji uspješno konkuriraju trendovima dug niz godina. Takav bezvremenski klasik, koji je više od stoljeća prisutan na modnoj sceni, lijepa Splićanka nedavno je prošetala Zagrebom.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Rain,rain go away 🙈❤️

Objavu dijeli Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Ni kiša nije spriječila Rozgu da izađe na svjež zrak i prošeće se centrom grada, a stajling koji je odabrala viđamo na svakoj urbanoj mladoj ženi. U kombinaciji s omiljenim joj skinny trapericama, pjevačica je odjenula majicu s printom i traper jaknu te je uskočila u povišene tenisice Converse All Star.

Možda nisu idealne za kišu, ali su zato itekako cool dodatak svakom stajlingu. Vječne starke s godinama su postale pravi modni klasik i isplativa modna investicija. Tvrtka Converse osnovana je još davne 1908. u Massachusettsu i riječ je o jednom od najstarijih brendova tenisica.

Bez obzira na aktualne trendove koji sugeriraju tzv. djedove tenisice, predimenzionirane modele robusnog dizajna, baš poput cool vensica ili Adidasovog modela Stan Smith, starke su uvijek in i svakom će stajlingu dati pomalo buntovnu, mladenačku vibru.

  • +61
Jelena Rozga - kako se njen stil mijenjao kroz godine Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL