NEMA ODMORA

Prizori iz spavaće sobe Doris Pinčić Rogoznice mnoge su dobro nasmijali

13.02.2020 u 10:48

Bionic
Reading

Novo lice HRT-ove emisije 'Dobro jutro Hrvatska', Doris Pinčić Rogoznica, brižna je mama koja, kao i svaka druga, stavlja svoje mališane na prvo mjesto. Da nije uvijek lako, simpatična Zadranka pokazala je u novoj objavi na Instagramu

Otkako je postala mama malenom Donatu, a kasnije i djevojčici Giti, Doris Pinčić Rogoznica brige oko mališana stavlja na prvo mjesto.

Sve je podređeno njezinim nasljednicima, koji su još uvijek u godinama kada zahtijevaju veliku brigu i pažnju. Zbog toga šestogodišnji sin i jednogodišnja kćerkica najslađe spavaju upravo u maminom i tatinom zagrljaju. No to stvara gužvu u bračnom krevetu poznate voditeljice i njezina supruga Borisa Rogoznice.

Samim time, Doris se teško naspava za nove radne izazove, a ima i problema s bolovima u leđima. Preslatku situaciju, koja je itekako poznata svim roditeljima, objavila je na društvenim mrežama.

'Nemam pojma zašto me stalno bole leđa. Neka digne ruku tko se još ovako bori za komadić postelje?' napisala je Doris ispod fotografije na kojoj u svojoj spavaćoj sobi dijeli krevet s mališanima.

Inače, Doris je nedavno postala novo zaštitno lice HRT-a te se sjajno uklopila u jutarnju smjenu emisije 'Dobro jutro Hrvatska'. Kolege, ali i gledatelji izvrsno su reagirali na ovu promjenu na malim ekranima.