'DOBRO JUTRO, HRVATSKA'

Doris Pinčić Rogoznica odradila prvi dan na Prisavlju: 'Ne ide kod mene bez ranojutarnje šihte'

03.02.2020 u 11:24

Bionic
Reading

Donedavno RTL-ovo zaštitno lice od danas je dio stalne voditeljske postave emisije 'Dobro jutro, Hrvatska'. Svoje prvo pojavljivanje pred kamerama HTV-a odradila je u društvu 'veterana' Mirka Fodora i Davora Meštrovića

Doris Pinčić Rogoznica presretna je zbog angažmana u 'Dobro jutro, Hrvatska', jer to je emisija uz koju je odrasla, a svoje prvo vođenje u ponedjeljak ujutro odradila je kao i sve svoje projekte do sada - profesionalno i dobro raspoložena. Voditeljica je nakon izlaska iz studija podijelila informaciju s fanovima: 'Ne ide kod mene bez ranojutarnje šihte'.

S njezinim voditeljskim debijem na HRT-u su se odmah nakon emisije pohvalili i na službenim stranicama 'Dobro jutro Hrvatska' na Facebooku. Bilo je puno pozitivnih komentara. ali i kritika da je Doris imala tremu, te da malo manje mora raditi grimase i mahati rukama.

'Ja sam u godinama kada imam vremena dati si priliku i vidjeti što sve mogu, jer mene televizija kao medij silno zanima. No, nije to bila odluka koju sam donijela olako, bilo je tu puno neprospavanih noći, kao i uvijek kada donosim neke odluke u životu. Pokušavam uvijek sve sagledati sa svih strana, tu sam strašno studiozna, tako je bilo i sada, ali na kraju imam osjećaj da sam odlučila intuitivno, početkom ove godine', izjavila je Doris nakon što se doznalo da prelazi na HTV.

Bivša RTL-ovka je u petak obavila svoje vatreno krštenje u emisiji kad se priključila se Mirku Fodoru i Ivani Vilović na nekoliko minuta u studiju. 'Izgleda jako opušteno i zabavno dok vi to radite, a vidjet ćemo koliko toga ja mogu zeznuti u ponedjeljak i poremetiti vaš mir', odgovorila je voditelju na pitanje kako joj se čini emisija.

Lijepa voditeljica tada je svoje pratitelje na Instagramu obavijestila da ide na kratko radno putovanje u Bruxelles. Osim angažmana u emisiji 'Dobro jutro Hrvatska' Doris će uskoro voditi Doru. To bi trebao biti tek jedan u nizu spektakala koje će raditi, ako je suditi po HRT-ovom službenom priopćenju.