NOVI ŽIVOTNI IZAZOV

Doris Pinčić Rogoznica 'probila led': Od danas prvi put pred kamerama HTV-a

31.01.2020 u 17:08

Bionic
Reading

Donedavno jedno od zaštitnih lica RTL-a, u ponedjeljak će se službeno priključiti timu 'Dobro jutro Hrvatska' pa je u emisiju u petak stigla kao gošća te je s Mirkom Fodorom imala generalnu 'probu'. Doris Pinčić Rogoznica ne treba posebne pripreme budući da se u svim formatima odlično snalazi

'Dobro nam došla Doris. Pratila si cijelu emisiju. Kako ti se činilo?', upitao ju je Mirko Fodor koji je jutros vodio emisiju s Ivanom Vilović, a nova HRT-ova voditeljica mu je poručila da je sve izgledalo da ide po planu. 'Kad vi to radite izgleda jako opušteno i zabavno'. Dodala je da će se vidjeti hoće li što zeznuti u ponedjeljak kada će 'vatreno krštenje' imati upravo s Mirkom Fodorom.

Omiljena televizijska voditeljica poručila je da će se osloniti na iskusnog lisca kao što je njezin suvoditelj, Mirko Fodor. Dobrodošlicu su joj poželjeli i na službenoj stranici televizijske emisije na Faceooku. Osim angažmana na emisiji 'Dobro jutro Hrvatska', Doris očekuje vođenje ovogodišnje Dore.

'Nakon gotovo šest godina rada na RTL televiziji, koji je za mene bio iznimno dobra platforma za učenje tv zanata i stjecanje iskustva, mogu im reći samo jedno veliko hvala. Naša je suradnja uistinu bila više nego korektna, s obje strane, putem sam tamo stekla i brojne prijatelje, i to razdoblje smatram najljepšim do sada u mom profesionalnom životu. Ipak, vjerujem da sreća prati hrabre, i da ponekad treba izaći malo i iz tzv. zone komfora, te ispitati svoje granice i mogućnosti, pa sam stoga rado prihvatila novi izazov i ponudu koja mi je stigla s Prisavlja. HRT kao javni servis po mom mišljenju nudi vrtlog mogućnosti za stjecanje novih iskustava i veselim se svemu što je pred nama. A nadam se, najviše na dobrobit naše publike', izjavila je Doris nedavno kad je obznanjeno da stiže na HRT.