BRATSKE NESUGLASICE

Prinčevi William i Harry imaju niz nerazriješenih međusobnih problema

22.11.2019 u 16:48

Bionic
Reading

Iako je udaljenost između braće normalna stvar jednom kad odrastu, prinčevi William i Harry nose dužnosti svojih titula, pa su njihove nesuglasice time veće

Prinčevi William i Harry navodno trenutno nisu u najboljim odnosima, pa se posljedice toga odražavaju u planovima za raspored sjedenja na Božić, kao i u najavi kako će Meghan Markle i njen muž provesti blagdane odvojeno od ostatka kraljevske obitelji.

Udaljavanje novopečenog bračnog para i ostatka britanske kraljevske obitelji navodno je počelo još u jesen, 2016., kad je princ William upozorio svog brata da se veza s Meghan Markle prebrzo razvija. Princ Harry je u nedavno objavljenom dokumentarcu 'Harry & Meghan: An African Journey' rekao kako smatra sitne bratske nesuglasice normalnima.

'Neminovno je da se stvari dogode. No, mi smo braća i uvijek ćemo biti braća. Definitivno smo na različitim putovima u ovom trenutku', rekao je princ Harry.

Problemima među braćom dodao je i odlazak kraljičinog osobnog tajnika Christophera Geidta koji je dugi niz godina izglađivao bratske nesuglasice, kao i bilo kakve loše osjećaje između svih članova kraljevske obitelji. Geidt je navodno uvijek branio braću kad je to trebalo, kao i što je bio glas pomirenja između samih prinčeva.

Princ William i Kate Middleton koji oboje imaju 37 godina polako se pripremaju za budućnost u kojoj bi trebali postati kralj i kraljica, pa nije čudno da razlike između prinčeva s vremenom samo rastu.

  • +15
Princ Harry u društvu brata, princa Williama, dolazi u crkvu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia