SANDRINGHAM 'OTPADA'

Ništa od Božića s kraljevskom obitelji: Meghan i princ Harry donijeli odluku koja je iznenadila sve, no ne i samu kraljicu

14.11.2019 u 10:48

Bionic
Reading

Kako su potvrdili iz Buckinghamske palače, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa neće se pridružiti kraljevskoj obitelji na tradicionalnom Božiću u Sandringhamu, a umjesto toga družit će se s Dorijom Ragland, majkom Meghan Markle, na zasada još uvijek nepoznatoj lokaciji

Ono što se nagađalo, sada je i potvrđeno - Meghan Markle i princ Harry s malenim će Archijem Božić, umjesto u Sandringhamu s kraljicom Elizabetom II i ostalim članovima kraljevske obitelji, provesti s njezinom majkom Dorijom Ragland na još uvijek javnosti nepoznatoj lokaciji.

No, ono što je najnevjerojatnije informacija je koja je procurila u javnost, a koji je dobro informirani izvor otkrio medijima. Sama kraljica Elizabeta II nije znala ništa od planovima svog omiljenog unuka princa Harryja, sve dok je on jučer nije nazvao u Buckinghamsku palaču i to joj priopćio.

Ona je odlučila biti im podrška, jer je i sama svjesna da Harry i Meghan žele malo odmoriti od svog tog silnog interesa javnosti, osobito nakon niza gafova koje su napravili, kao i da vojvotkinja od Sussexa želi napokon provesti Božić s majkom Dorijom Ragland.

'Zbog sigurnosnih razloga, do daljnjega nećemo otkrivati daljnje informacije o njihovim planovima', poručili su iz Buckinghamske palače.

Sama odluka bračnog para da izbjegnu tradicionalno okupljanje kraljevske obitelji za Božić na kraljičinom imanju u Norfolku iznenadio je mnoge, osobito što su već ljetos odbili njezin poziv da joj se pridruže u Balmoralu. No, iz palače tvrde kako sve to nije na osobnoj razini, budući da se Harry i Meghan, otkako žive u Windsoru, često viđaju s kraljicom.

'To je razlog zašto su odbili poziv ljetos da provedu odmor u Škotskoj, kao i zašto je kraljica odobrila njihov izostanak s božićnog okupljanja', tvrdi dobro upućeni izvor.

  • +10
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Doug Peters / PA Images / Profimedia

Gdje će točno provesti Božić, ostat će nepoznanica do daljnjega, a postoje tri opcije - prva je da ih u njihovom novom domu u Windsoru posjeti Doria Ragland, a to je i najvjerojatnija opcija, a moguće je i putovanje u Ameriku ili Afriku, koju princ Harry smatra svojim 'drugim domom'.

Njihovo šestotjedno izbivanje u javnosti započet će ove nedjelje, kada je ujedno i posljednje Harryjevo pojavljivanje na nekom zakazanom, službenom događanju.

Iako se nagađalo da mi taj period mogli provesti u Americi, navodno je to otkazano jer Meghan želi popraviti svoj imidž u javnosti i iz tog razloga namjerava pomagati beskućnicima u prihvatnim centrima Londona.

'Koliko mi je poznato, ne dolaze ovdje, već će Doria otputovati u London za Dan zahvalnosti. Iako ga neće službeno slaviti, budući da to nije britanski praznik, Meghan razmišlja provesti dio dana pomažući u centrima za beskućnike u Londonu', otkrio je američki izvor.