SVE JE JASNO

Meghan Markle vrlo je svjesna da će Kate Middleton jednog dana biti kraljica

21.11.2019 u 18:03

Bionic
Reading

Vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton i vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle možda se ponekad čine kao da su u istoj poziciji, no jedna od njih će postati kraljica, dok druga ima svoje prioritete

Mnogi Kate Middleton i Meghan Markle vide u vrlo sličnom svjetlu, no istina je kako obje vojvotkinje imaju svoj život i ideje što zapravo žele. Dva bračna para nemaju iste planove, pogotovo kad se uzme u obzir da će Kate Middleton jednog dana biti kraljica.

Iako postoji malo bratsko natjecanje između prinčeva Williama i Harryja, dvije vojvotkinje vrlo su rijetko u sukobu. No, bez obzira što ne postoji temelj za natjecanje ili svađu, između Meghan Markle i Kate Middleton zapravo ne postoji baš ni puno temelja za prisne odnose.

Prema neimenovanim izvorima, Meghan se ne uklapa u kalup britanske kraljevske obitelji, dok je Kate Middleton dio tog svijeta od studentskih dana, kad se počela viđati s princem Williamom.

Vojvotkinje su predane majke i obje su posvećene svojoj djeci i muževima, no razlikuju se čak i u roditeljskim stilovima. Meghan Markle i princ Harry ne drže toliko do sitnih tradicija. Na primjer, par je odbio objaviti imena Archiejevih kumova ili javnosti reći gdje je vojvotkinja rodila.

Meghan Markle i princ Harry očito žele da njihov javni život ima vlastita pravila.

  • +6
Kate Middleton i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia