HOĆE LI PRONAĆI KOMPROMIS?

Princ Harry zapravo sanja o povratku u domovinu, no problem je Meghan Markle - ona jednostavno ne voli Englesku

26.04.2022 u 13:01

Bionic
Reading

Svaki dan cure novi detalji skandalozne knjige o britanskom tronu, a autorica Tina Brown sada je otkrila još sočnih detalja. Ona tvrdi da iz pouzdanih izvora doznaje kako princ Harry žudi za povratkom u Veliku Britaniju, ali jedina kočnica mu je supruga Meghan Markle koja se tamo nikako nije uklopila

Prije nekoliko dana princ Harry i Meghan Markle nakon dvije godine ponovno su sletjeli u Europu. Posjetili su prvo kraljicu Elizabetu II. u Windsoru, a potom požurili u Haag gdje se održavalo novo izdanje Invictus igara. Pritom se moglo primijetiti kako je princ Harry zaista dobro raspoložen, kako mu godi povratak među 'svoje', a dokazao je to i ostankom nakon što je njegova supruga Meghan Markle odletjela natrag u Kaliforniju.

Harry je, podsjetimo, produljio svoj ostanak u Nizozemskoj još nekoliko dana bez supruge.

Iako je ustvrdio da je SAD sada njegova nova domovina, da je u Kaliforniji lijepo dočekan te da se tamo osjeća sigurno i sretno, autorica nove knjige o britanskoj kraljevskoj obitelji, tvrdi da mladi princ zapravo mašta o povratku u Veliku Britaniju.

Brown tvrdi da je iz razgovora s mnogim skrivenim, ali dobro upućenim izvorima, zaključila da princ Harry razmatra svoj povratak u kraljevstvo nakon što umre njegova baka kraljica Elizabeta II. Obnašao bi neke od kraljevskih dužnosti, te bio na relaciji Engleska - Kalifornija. Jedini problem u tome za sada mu stvara njegova supruga Meghan Markle.

'On to zaista želi, a mislim da bi mu obitelj pružila novu šansu i dočekala ga otvorenih ruku. Međutim, ne vidim Meghan u svemu tome. Ona se nikada neće vratiti u Englesku jer je jednostavno ne voli', rekla je spisateljica te dodala da su Britanci jako tužni zbog njihova odlaska iz palače.

'Znate, kako godine prolaze, tako su princ Harry i Meghan Markle sve potrebniji kraljevskoj obitelji. Kraljica sve manje može obnašati svoje dužnosti, postoji rupa koju jednostavno treba popuniti. Mnogo je zadataka. Zapravo Britanci obožavaju princa Harryja, a prigrlili su i njegovu suprugu Meghan Markle. Vidjelo se to na svim njihovim javnim angažmanima'.

Autorica nove knjige koja je uzdrmala slavnu obitelj, tvrdi da su Meghan i Harry jako loše izveli svoj bijeg iz palače. Smatra da su ti trebali učiniti puno pametnije i donositi tako rigorozne odluke hladne glave.

  • +11
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia