TVRDOGLAVI NASLJEDNIK

Princ Harry ponovno je razočarao cijelu palaču, a do ruba je, jednom rečenicom o princezi Diani, doveo svog oca i brata

21.04.2022 u 14:53

Bionic
Reading

Novim intervjuom na američkoj televiziji NBC, u kojem je jasno dao do znanja da nije u najboljim odnosima s bratom princom Williamom i ocem princom Charlesom, princ Harry ponovno je povrijedio osjećaje svojih najbližih. Iz palače tvrde da mu više ne namjeravaju davati šanse i gledati kroz prste

Pri povratku u Europu nakon duge dvije godine izbivanja, princ Harry je prošli tjedan posjetio svoju baku, kraljicu Elizabetu, a potom tek 15 minuta izdvojio za susret sa svojim ocem, princom Charlesom.

Na sastanak s princom od Walesa navodno je još i zakasnio te i time dao do znanja koliko mu nije stalo izgladiti odnos s ocem, dok brata princa Williama nije ni posjetio. Kao da sve to nije bilo dovoljno, princ Harry je prekršio jedino pravilo koje je princ Charles uvjetovao pri svom sastanku, a to je da se njegovo ime ne spominje po američkim medijima.

Svega nekoliko dana nakon posjeta kraljevstvu, dao je netipičan intervju za američku televiziju NBC i time dodatno naljutio palaču.

Riječima da ‘se želio uvjeriti da je kraljica sigurna i okružena pravim ljudima’ Harry nije uvrijedio samo članove svoje obitelj već i premijera Borisa Johnsona koji je kratko odgovorio kako je britanska kraljica u sigurnim rukama.

Osim toga 37-godišnji Harry imao je još nekoliko izjava kojima dodatno provocira i produbljuje sukob s ocem i bratom. Dao je naslutiti da mu je kraljica Elizabeta otkrila tajne koje nema potrebu dijeliti s drugim članovima obitelji, a isto tako je rekao kako princeza Diana sada pazi na njega jer je 'odradila svoj dio s mojim bratom'. Također, Harry je odbio odgovoriti na pitanje nedostaju li mu otac i brat.

Princ Charles došao je do ruba i nema više živaca ulagati u odnos i podlaziti odbjeglom sinu, pišu britanski mediji. ‘Sve obitelji imaju problema, ali kada ih pokušavate riješiti, ne odlazite sve izblebetati prvom susjedu odmah nakon prvog sastanaka’, prepričali su navodne Charlesove riječi dobro upućeni izvori.

Dodali su da je princ Charles jasno dao do znanja svome sinu da njihovi problem ne trebaju biti tema u medijima, a budući da se princ Harry na to oglušio, ovo mu je bila posljednja prilika. Cijela palača ne krije razočaranje ponašanjem princa Harryja i smatraju da kraljica to nije zaslužila za svoj 96. rođendan.

  • +11
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia