UŽIVA S OBITELJI I PRIJATELJIMA

Prilika koja se ne propušta: Zavirite u luksuznu jahtu na kojoj plovi Domagoj Vida, a čiji tjedni najam stoji oko 400 tisuća kuna

13.07.2021 u 12:51

Bionic
Reading

Nakon povratka s Europskog nogometnog prvenstva, a prije negoli ponovno krene za Tursku, Domagoj Vida odlučio je napuniti baterije na Jadranu pa je za svoju obitelj, ali i prijatelje, iznajmio jahtu Imagine. Fotograf ih je usnimio kada su uplovili u Zadar, a mi smo pronašli zanimljivosti o ovom luksuznom plovilu

Baš poput svojih prijatelja i suigrača iz reprezentacije, Luke Modrića i Dejana Lovrena, i Domagoj Vida odlučio se za odmor daleko od očiju javnosti, za što mu je bilo potreban najam luksuzne jahte.

Nogometaš turskog Beşiktaşa odlučio se za jahtu jednostavno nazvanu Imagine, na kojoj je snimljen kada je s prijateljima i obitelji uplovio u zadarsku luku.

Jahta na kojoj plovi Domagoj Vida Izvor: Cropix / Autor: Jure Miskovic / CROPIX

Fotografijama s jahte na svom se Instagram profilu hvali i njegova supruga Ivana Vida, a kako izgleda unutrašnjost Imagine, čiji tjedni najam stoji između 52 i 62 tisuće eura, ovisno o dodatnim troškovima, može se vidjeti na njihovom Instagram profilu, ali i službenoj stranici yachtcharterfleet, gdje ju se može iznajmiti.

Za interijer, ali i eksterijer jahte izgrađene 2002. godine zaslužan je dizajner Zuccon, koji ju preuredio tek 2018. godine, kada je jahta preimenova iz dotadašnje Emerald Star u Imagine.

Ova jahta može primiti do 12 gostiju u pet soba - jednom glavnom apartmanu, VIP kabini, dvokrevetnoj kabini i dvije kabine s dva odvojena kreveta, a da bi u svakom trenutku bili namireni, brine i dobro pripremljena posada od petero članova, koja gostima ispunjava sve zahtjeve.