bivši rtl-ovac

Prije novih poslovnih izazova Ivan Vrdoljak baterije puni u Meksiku, a ovim genijalnim fotografijama nasmijao je prijatelje na društvenim mrežama

02.04.2022 u 10:14

Bionic
Reading

Nedavno se doznalo kako Ivan Vrdoljak nakon dugih 12 godina napušta televiziju gdje je bio zaštitno lice emisije 'RTL Danas' i prelazi na Bloombergovu multiplatformu za jugoistočnu Europu. No, prije nego li se otisne u nove radne pobjede Ivan je otputovao u Meksiko, a obožavatelje i pratitelje o doživljajima s putovanja redovito izvještava putem društvenih mreža

Prije nekoliko dana sada već bivši voditelj ‘RTL-a Danas’, Ivan Vrdoljak na Instagramu se pohvalio kako je otputovao u Meksiko. Ondje uživa u novim pustolovinama, iskustvima i upoznavanju tamošnje kulture, običaja i bogate povijesti. Put u Meksiko popularnom RTL-ovcu došao je kao sjajan predah uslijed velikih poslovnih promjena.

Naime, nedavno je dao otkaz te prihvatio novu poslovnu priliku pa se tako doznalo da nakon 12 godina odlazi s RTL-a te karijeru nastavlja Bloombergovoj multiplatformi za jugoistočnu Europu. Nakon što je odradio posljednju emisiju zajedno s kolegicom Jelenom Pajić, Ivan se otisnuo u novu avanturu te otputovao u Meksiko, a objavljene fotografije odmah su privukle pažnju njegovih pratitelja.

Nakon niza fotografija koje pokazuju Ivana dok obilazi poznata meksička turistička odredišta, poput Teotihuacan piramida i Chitzen Itze, arheološkog nalazišta Maya na poluotoku Yucatan, Ivan je na svom Instagram Storyju pratitelje počastio duhovitim fotografijama s drevnim ratnicima.

Odjeven samo u kupaće hlačice, uz još trojcu ratnika tradicionalno odjevenih te ukrašenih bojama po tijelu, Ivan je primio oružje i zauzeo stav. Na prvoj fotografiji Ivan je napisao: 'Jedna s ekipom.' Na drugoj fotografiji je napisao: 'Ratnička lica. Uočite gospodin koji se transformirao u sovu,' te dodao emotikon koji plače od smijeha.

Čini se kako se Ivan, koji je svoje putovanje započeo u glavnom gradu Meksika, a nastavio obilazeći poznate atrakcije, odlično zabavlja te puni baterije za nove poslovne izazove koji ga očekuju na povratku u Zagreb.

Iako objavljuje dogodovštine s putovanja, Ivan ipak nije otkrio s kim putuje. Poznato je da je do nedavno bio u vezi s novinarkom Ivonom Hemen, no par je prekinuo prošle jeseni.

Karijeru na RTL-u je počeo kao reporter, a osim 'Direkta' kojeg je povremeno vodio, zajedno s Jelenom Pajić gledatelji su mogli pratiti u središnjoj informativnoj emisiji 'RTL Danas'.