poznato lice

Ivan Vrdoljak odradio zadnji RTL Danas, a na društvenoj mreži je objavu posvetio svom odlasku

24.03.2022 u 09:40

Bionic
Reading

Nedavno se doznalo da voditelj nakon 12 godina napušta televiziju na kojoj je do sad radio te da će karijeru nastaviti na Bloombergovoj multiplatformi za jugoistočnu Europu koja kreće s radom ove godine. Odradio je svoju zadnju šihtu u paru s Jelenom Pajić, a tim povodom se oglasio i na Instagramu

Ivan Vrdoljak prošlog četvrtka je odvodio svoj zadnji 'Direkt' gdje je često znao uskočiti kao zamjena Zoranu Šprajcu, a u ponedjeljak navečer posljednji put je odradio 'RTL Danas'. Na kraju središnje informativne emisije Vrdoljak se obratio gledateljima 'Hvala vam na gledanju. Bilo mi je zadovoljstvo izvještavati vas sve ove godine. Do nekog idućeg puta poštovani gledatelji pozdrav', rekao je.

Na to mu je Jelena Pajić mu je dala 'besu'. Nasmijana voditeljica rekla mu je kratko: 'Bok Ivek!'. Voditelj je najnoviju objavu na Instagramu posvetio odlasku. 'Zadnji Dnevnik. Hvala RTL-u i svim kolegama, gledateljima i tv supruzi Jeleni Pajić. Stay tuned', poručio je.

Podsjetimo, na RTL-u počeo kao reporter, a osim 'Direkta' kojeg je povremeno vodio, zajedno s Jelenom Pajić gledatelji su mogli pratiti u središnjoj informativnoj emisiji 'RTL Danas'. ranije je za Slobodnu Dalmaciju izjavio da bi se jednom volio okušati u autoemisiji, poput 'Top Geara'. Dva najvažnija ispušna ventila su mu trening i motor.

Ivan Vrdoljak Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

'To me najviše opušta. Kad ne radim, idealan je dan koji započne nekom tjelovježbom, a nastavi se vožnjom motora do primjerice Plitvica - ili ako je ljeto - do najbliže plaže. Naravno, usput se stane i na neki dobar ručak ili kavu. Upoznaš pritom i zanimljive ljude, posjetiš i zabačene dijelove Hrvatske. Motoristi često biraju sporedne ceste i pitoreskne rute. Kao i mnogi, prije spavanja volim prosurfati ili pročitati neko zanimljivo štivo suvremenih autora. Nedavno sam završio Jordana Petersona, a trenutačno upijam izuzetno inspirativnog Davida Gogginsa', izjavio je tada.

U listopadu prošle godine bio je podvrgnut operativnom zahvatu na kralježnici. U to vrijeme se doznalo i da je nakon četiri godine veze prekinuo s kolegicom s televizije, sportskom novinarkom Ivonom Hemen.