BIVŠI RTL-OVAC

Zasluženi odmor prije novih poslovnih izazova: Ivan Vrdoljak otputovao u daleke krajeve

29.03.2022 u 15:36

Bionic
Reading

Kako se nedavno doznalo, RTL-ovo zaštitno lice emisije 'RTL Danas' odlučio je nakon 12 godina promijeniti radnu okolinu te karijeru nastaviti na Bloombergovoj multiplatformi za jugoistočnu Europu. Prije nego prione na nove poslovne zadatke Ivan Vrdoljak otputovao je u Meksiko

Putem svog Instagram profila, sada već bivši voditelj ‘RTL-a Danas’, Ivan Vrdoljak pohvalio se kako uživa u Meksiku. Popularni RTL-ovac koji je nedavno dao otkaz te prihvatio novu poslovnu priliku, odlučio je uzeti kratki odmor.

Na RTL-u je proveo dugih 12 godina, a uskoro ćemo ga pratiti na Bloombergovoj multiplatformi za jugoistočnu Europu. Prošli tjedan odradio je svoju zadnju emisiju uz kolegicu Jelenu Pajić, a onda spremio kofere i uputio se u daleke krajeve.

U ljetnoj garderobi, sa sunčanim naočalama pozirao je u centru glavnog grada Meksika, gdje je započeo svoj odmor. Posjetio je osim toga Teotihuacan piramide, jedno od najpoznatijih turističkih odredišta u Meksiku, gdje se fotografirao za uspomenu.

Ivan nije otkrio s kim putuje, a poznato je da je do nedavno bio u vezi s novinarkom Ivonom Hemen. Prekinuli su na jesen prošle godine.

Podsjetimo, Vrdoljak je na RTL-u počeo kao reporter, a osim 'Direkta' kojeg je povremeno vodio, zajedno s Jelenom Pajić gledatelji su mogli pratiti u središnjoj informativnoj emisiji 'RTL Danas'. Ranije je za Slobodnu Dalmaciju izjavio da bi se jednom volio okušati u autoemisiji, poput 'Top Geara'. Dva najvažnija ispušna ventila su mu trening i motor.