ZVIJEZDA INSTAGRAMA

Preslatka kćerkica Chrissy Teigen i Johna Legenda oduševila borbom za slatkiše

05.06.2019 u 22:21

Bionic
Reading

Trogodišnja Luna, prvorođena kći glazbenika Johna Legenda i manekenke Chrissy Teigen ponovno je zvijezda društvenih mreža. Malena ljepotica već sada pokazuje da se itekako zna izboriti za sebe i svoje potrebe

Iako ima tek tri godine, malena Luna dobro zna što hoće, i to jasno i glasno daje svima do znanja. Kćerkica svjetski poznatog glazbenika Johna Legenda i manekenke Chrissy Teigen zbog novog je videa objavljenog na društvenim mrežama postala prava zvijezda.

Preslatka djevojčica zbog prevelike konzumacije slatkiša našla se u sukobu s roditeljima koji su joj na itekako zanimljiv i domišljat način pokušali predočiti da se za svoje potrebe treba izboriti na adekvatan način.

Naime, mama Chrissy osmislila je ‘sudski proces’ pod nazivom parnica o slatkišima u kojem će trogodišnjakinja jasno i glasno obrazložiti svoju potrebu za slatkišima.

View this post on Instagram

candy court is in session. part 1/2.

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

‘Želim ih jer ih želim’, prvo je ustvrdila Luna, a potom na majčin zahtjev da to nije dovoljno dobar razlog dodala: ‘Želim ih jer ih volim.’

View this post on Instagram

we have reached a settlement.

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Brižna mama potom ju je upitala hoće li biti dobra ako joj dozvole slatkiše, a Luna je bez razmišljanja ustvrdila da hoće te morala obećati da neće praviti probleme pri odlasku na spavanje. No, to nije sve, karakterno vrlo jaka kćerkica potom se izborila za veći broj slatkiša nego su joj roditelji planirali dati.

View this post on Instagram

bonjour!

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Cijelu simpatičnu situaciju pogledajte u videu koji je već pregledalo više od 5 milijuna ljudi. Nesumnjivo prvo dijete slavnog para postat će velika zvijezda. Osim Lune, par dijeli i jednogodišnjeg sina Milesa.

  • +8
Chrissy Teigen s preslatkom kćerkicom Lunom Izvor: Profimedia / Autor: Auto