ZAHTJEVNA LUNA

Chrissy Teigen u problemima, a sve zbog dvogodišnje kćeri Lune

19.12.2018 u 13:52

Bionic
Reading

Iako je stručnjak u kuhinji, te je čak izdala i kuharicu, njezine se kombinacije nikako ne sviđaju dvogodišnjoj kćeri. Zbog svega toga manekenka, i supruga pjevača Johna Legenda, našla se u problemu i o svemu požalila na društvenim mrežama

Ona je manekenka, supruga pjevača Johna Legenda, koja je napisala i svoju kuharicu. Ipak, 33-godišnja Chrissy Teigen našla se u povećem problemu, o čemu se požalila putem društvenih mreža.

Naime, njezina dvoipolgodišnja kćerkica Luna Simone poprilično je zahtjevna kada je hrana u pitanju, stoga Chrissy Teigen ima velikih problema, kako napraviti nešto što će se malenoj napokon svidjeti.

LUNA LEGEND

Tko bi joj odolio? Iako ima tek dvije godine, kći poznatog holivudskog para dobro zna što želi

Pogledaj galeriju

'Oduvijek sam bila pobornica odgoja 'pojedi što ti je stavljeno na tanjur ili ideš u krevet gladan', no rođenjem Lune sve se promijenilo i danas se borimo što da pojede, a da nisu špageti ili riblji štapići', napisala je na Twitteru, tražeći savjete od ostalih roditelja.

Kako je i sama priznala, dani joj prolaze u osmišljavanju menija, kuhanju raznih delicija, a sve kako bi njezina mezimica nešto napokon pojela. Hranu joj poslužuje na tanjurićima s likom Peppe Pig, radi joj posebne menije: 'Nisam ni znala koliko sam luda dok nisam počela sve zapisivati.'

Ipak, sve je to na kraju rezultiralo novim poslovnim pothvatom, budući da Chrissy Teigen sada namjerava izdati dječju kuharicu.

'Želim da bude savršena. Znam da djeca vole jednostavna jela, a mi želimo dodati i neke nove okuse. No, oni su samo djeca, stoga ćemo i raditi ono što oni vole. Nadam se da će sve to odobriti i Luna', zaključila je Chrissy Teigen.