ostvaruje želje

Pred Ornelom Višticom je novi životni pothvat zbog kojeg joj svi čestitaju, a neki joj poručuju: 'Previše si se uživjela u ulogu Kolinde'

08.03.2021 u 10:29

Bionic
Reading

Mostarska glumica svojedobno je otkrila kako bi 'voljela biti i postati i ostati – vječni učenik' te da bi bilo lijepo upisati još koji fakultet. Ornela Vištica to je i nedavno ostvarila, a s novim životnim izazovom se pohvalila, naravno, na društvenim mrežama

'Nakon dugog razmišljanja i razgovora shvatila sam kako se društvo može učiniti boljim i kvalitetnijim jedino uz obrazovanje. Odlučila sam se za još jedan studij', obznanila je Ornela Vištica. Ponovno će zasjesti u studentske klupe i to kao studentica Međunarodnih odnosa i diplomacije na zagrebačkom sveučilištu.

'I dalje ostajem u Satiričkom kazalištu Kerempuh u Zagrebu i dalje igram predstave i dalje ostajem glumica jedino što između predstava postajem izvanredna studentica! Korak po korak. Veselim se', poručila je glumica u svojoj objavi i dodala: 'Dva željena fakulteta u Zagrebu sam uspjela upisati bez problema, kao osamnaestogodišnjakinja, a sad jedan nek bude u tridesetima'.

Među brojnim čestitkama poznanika i fanova diljem regije bili su i oni koji su se našalili na račun njezine zadnje uloge u predstavi, predsjednice republike. 'Utjecaj Kolinde', 'Previše si uživjela u ulogu Kolinde', smatraju neki.

  • +7
Ornela Vištica Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

Glumica je ranije fanovima pokazala petice koje je zaradila na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu, na kojoj je studirala glumu. Prije toga završila je Osnovnu školu Petra Bakule u Mostaru te Gimnaziju fra Grge Martića. Za završiti fakultet pomogla joj je, izjavila je, stroga disciplina koju je naučila u djetinjstvu, a pomaže joj danas.