REAKCIJE SA SVIH STRANA

Poznati su oduševljeni pobjedom Novaka Đokovića: 'On nije samo klasa, on je najveći čovjek, kao i sportaš'

15.07.2019 u 10:53

Bionic
Reading

Nema tko nije pratio epsko finale Wimbledona, u kojem je Novak Đoković u pet setova i skoro pet sati borbe pobijedio Rogera Federera. Pod dojmom najdramatičnijeg i najspektakularnijeg meča u povijesti tenisa, mnogi slavni ostavljaju poruke podrške i čestitaju Novaku Đokoviću putem društvenih mreža

Srpski tenisač i svjetski broj 1 Novak Đoković pet puta u bogatoj karijeri osvojio je Wimbledon i zadivio svijet. Njegov su trijumf pozdravile brojne strane i domaće zvijezde te ne skrivaju oduševljenje. Odmah nakon meča oglasio se Dino Rađa:

'Nevjerojatan teniski duel danas. Odaaaaaaavno nisan gleda nešto bolje. Kakvi potezi, ali iznad svega kakve dvi glave i mentalne snage u obojice. Kapa do poda. Ovo je nešto najbliže šta san u životu gleda da kažen minjajte pravila i dajte dva pehara. Majko mila. Nemogu k sebi doć. Naravno, bravo za Đokovića. DZ bolji', poručio je pored fotografije na kojoj pozira s Novakom Đokovićem.

Uz čestitke na pobjedi, Fani Stipković na Instagramu je podijelila dio intervjua sa srpskim tenisačem koji je nedavno napravila. 'I dalje ćeš zadiviti i inspirirati sve svojom upornošću, voljom i, iznad svega, svojom nevjerojatnom energijom. Nastavi sjati! Bravo!' istaknula je hrvatska novinarka koja već šestu godinu radi u Madridu.

Ništa manje oduševljena nije bila ni Lepa Brena te je teniskoj legendi na svom Instagram storyju uputila riječi: 'Bravo šampione, hvala za ove veličanstvene trenutke.'

'Bravo, Nole, svaka ti čast! Kakav meč. Kad je davno igrao kod nas u Istri - ATP Umag, svi smo mu se divili i prognozirali da će biti svjetska klasa. On nije samo klasa, on je i najveći čovjek, kao i sportaš', napisao je Tony Cetinski te je objavio više fotografija na kojima među ostalim pozira s Novakom Đokovićem.

'Oni koji se popnu na vrh svijeta već sa sedam godina znaju da će biti prvaci. To nije iznimka nego pravilo, dokazuje praksa, kao i svjedočanstva izuzetno uspješnih ljudi. Svi su već vrlo rano, najkasnije u pubertetu, imali jasnu ideju o tome što rade i zašto. Roditelji talentirane i fokusirane djece lako će prepoznati buduće znanstvene, sportske, umjetničke i ine velikane. Takva djeca jednostavno predano obavljaju svoje zadaće i ne zanovijetaju. Ni na što ih ne treba tjerati. Baš ništa', poručila je Tončica Čeljuska.

  • +3
Wimbledon, finale: Federer - Đoković Izvor: Profimedia / Autor: N.N.