ŽIVE ODVOJENO

Pojavljuju se zajedno samo kad trebaju: Je li brak kraljice Letizije na klimavim nogama?

24.05.2024 u 12:53

Bionic
Reading

Novinar, koji je prije nekoliko mjeseci objavio bombastične tvrdnje o navodnoj 'romantičnoj vezi' kraljice Letizije i njezinog bivšeg šogora, sada je plasirao nove 'ekskluzive'. Sada tvrdi kako španjolski kralj i kraljica već odavno žive odvojene žvote te se samo zajedno pojavljuju kada to od njih nalaže protokol ili unaprijed dogovoreni angažman

Iako su prije koji dan obilježili 20. godišnjicu braka, objavivši nove obiteljske fotografije, ako je vjerovati Jaimeu Peñafielu, španjolskom novinaru kojem senzacionalizam nije stran, španjolski kraljevski par, kraljica Letizia i kralj Felipe VI žive odvojeno i pojavljuje se zajedno samo u javnosti.

Riječ je o novinaru koji je krajem prošle godine uzburkao cijelu španjolsku kraljevsku obitelj objavivši kako je kraljica Letizia imala izvanbračnu aferu sa svojim bivšim šogorom, a sada je nastavio u sličnom tonu.

Peñafiel je već najavio kako namjerava izdati nastavak svoje bombastične knjige 'Letizia & I', koja je svjetlo dana ugledala prošlog studenog, a u njoj je otkrio sve o navodnoj vezi kraljice Letizije s 53-godišnjim Jaimeom del Burgom, s kojim je, prema njegovim tvrdnjama, imala aferu nakon što se 2004. udala za kralja Felipea.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Naslov nove knjige trebao bi biti 'Los Silencios de Letizia', odnosno 'Letizijina šutnja'. Iako se sadržaj knjige čuva u strogoj tajnosti, do javnosti je ipak dospjelo kako je Letizia navodno napustila ljetni dom kraljevske obitelji na Mallorci tijekom 'bračne krize' te da se tada nalazila s drugim muškarcem.

Upravo bi se u ovoj knjizi navodno po prvi puta trebao otkriti identitet muškarca s kojim je 2012. Letizia bila na letu iz Madrida u New York, gdje se trudila proći 'ispod radara', no prepoznao ju je slavni slikar.

Kraljica Letizia i kralj Felipe Izvor: Profimedia / Autor: Andrews Archie/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Autor knjige, iako ima 91 godinu, tvrdi kako španjolski kralj i kraljica odavno ne dijele isti krevet, kao ni suživot. On ide toliko daleko da govori kako Letizia i Felipe više ne žive niti 'ispod istog krova'.

'I dalje se drže zajedničkih pojavljivanja. Felipe je, kao što sam već rekao, dobra osoba. Hrabar je u svemu jer mu je Letizia nanijela mnogo zla', tvrdi novinar.

sve osim nogometa