POZNAT I RAZLOG

Kraljica Letizia zaobišla sva pravila i u važnom trenutku odlučila - sjesti

19.04.2024 u 19:23

Bionic
Reading

Španjolska kraljica morala je sjesti na državnom banketu održanom u čast nje i kralja Felipea, tijekom posjeta Nizozemskoj, i to u trenutku kada su svi bili na nogama i pozdravljali i rukovali se s uzvanicima

Dok su se gosti izmijenjivali i rukovali s kraljevskim parovima - španjolskim i nizozemskim - jedna je kraljica odlučila predahnuti.

Na državnom banketu u Kraljevskoj palači održano je primanje povodom posjeta španjolske kraljice i kralja Felipea VI Amsterdamu, a 51-godišnja Letizia je u jednom trenutku prisutne iznenadila.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Dok su njezin suprug, ali i nizozemski kralj Willem-Alexander i kraljica Maxima, pozdravljali osobno svakog od uzvanika, kraljica Letizia morala je sjesti. Razlog nije nikakvo nepoštivanje ili nekultura, već opravdani zdravstveni problemi zbog kojih joj je bilo teško stajati.

Naime, još prije nekoliko mjesec lijepoj su kraljici dijagnosticirani problemi sa stopalima koji joj zadaju glabovolju. Riječ je o Mortonovom neuromu koji zahvaća stopala, karakterizira ga probadajuća bol u prednjem dijelu stopala što dovodi do problema pri hodanju, a uključuje zadebljanje malih živaca između trećeg i četvrtog nožnog prsta koji prolaze ispod ligamenta koji spaja dvije kosti.

stajling bez greške

Ovo je vjerojatno jedna od najljepših haljina kraljice Letizije, zasjenila je čak i najtraženije cipele sezone

Pogledaj galeriju

Upravo zbog toga teško joj je hodati, a osobito stajati, ponajviše u visokim potpeticama kakve nosi tijekom službenih pojavljivanja. Zbog svega toga nitko joj nije mogao zamjeriti takvo što.