OPTUŽIO JE BIVŠI ŠOGOR

Skandali nisu zaobišli ni Španjolce, na udaru kraljica Letizia i njezina navodna afera

04.12.2023 u 14:23

Bionic
Reading

Bivši šogor kraljice Letizije glavna je vijest u španjolskim medijima i to nakon što je rekao kako je kraljica imala aferu s njim prije nego što je on oženio njezinu sestru, a tvrdi i da mu je zaljubljena vladarica trudna slala selfije, izjavljujući mu ljubav

I dok smo na skandale u britanskoj kraljevskoj obitelji već navikli, 'probudili' su se i njihovi rođaci u Danskoj, da bi se javnost ovih dana zabavljala događanjima u španjolskoj kraljevskoj obitelji.

Prema pisanjima španjolskih medija, glavni akter novih priča je ni manje ni više nego bivši šogor kraljice Letizije, Jaime Del Burgo, koji tvrdi kako je sa španjolskom vladaricom bio prije negoli je na kraju oženio njezinu sestru Telmu. Kao dokaz tome priložio i još neviđenu fotografiju kraljice Letizije, kao navodni dokaz njihove romanse.

53-godišnji poduzetnik, koji trenutno živi u Ujedinjenom Kraljevstvu nedavno je pomogao detaljima u novoj knjizi o španjolskoj kraljevskoj obitelji, i u njima, među ostalim, iznosi tvrdnje kako su on i Letizia bili u vezi i nakon njezine udaje za kralja Felipea VI 2004. godine.

Del Burgo tvrdi kako je hodao s Letizijom u vrijeme kada je ona upoznala budućeg španjolskog kralja, a objavio je i njezin selfie, iako na istom nema nikakav datum kojm bi potkrijepio svoje tvrdnje, koji je kraljica snimila tijekom trudnoće kao dokaz njihove veze.

IZGLEDAJU SJAJNO

Modni okršaj dviju kraljica: Koja bolje nosi crveno - Letizia ili Maxima?

Pogledaj galeriju

Na fotografiji ona navodno nosi njegovu crnu pašminu, a uz nju je napisao i navodnu poruku koju mu je poslala španjolska kraljica, a u kojoj je, kaže, stajalo: 'Ljubavi. Nosim tvoju pašminu. Osjećam se kao da si uz mene. Ona brine o meni. Čuva me. Brojim sate do našeg ponovnog susreta. Volim te.'

Nakon svega, Del Burgo je izbrisao svoj X račun i sve dokaze što je objavio, no bilo je prekasno, budući da se objava već proširila društvenim mrežama. Inače, ovaj poduzetnik je od 2012. do 2014. bio u braku s Letizijinom sestrom Telmom.