NEVJEROJATNO, ALI ISTINITO

Pljušte optužbe na račun slavne Beyonce: Bivša bubnjarica tvrdi da se pop diva bavi crnom magijom i vračanjem

21.09.2018 u 13:40

Bionic
Reading

U kratkim crtama, po svim optužbama koje su završile na sudu, moglo bi se zaključiti da je superzvijezda Beyonce ni manje ni više nego vještica. Da živimo u nekim drugim vremenima, vjerojatno bi bila spaljena na lomači, no danas, optužbe iznesene na njezin račun od strane bivše bubnjarice, koja je očito dobila otkaz, poprilično su smiješne

Teške optužbe stigle su na račun superzvijezde Beyonce - bubnjarica Kimberly Thompson tužila ju je da se bavi vračanjem i crnom magijom, ali i da je bacila kletvu na nju. Dotična glazbenica, koja je s Beyonce surađivala čak sedam godina, optužila ju je za zlostavljanje koje je uključivalo razne oblike vračanja i crne magije, a sve to mediji su pronašli u sudskim spisima.

Njezine optužbe idu toliko daleko da je rekla kako je pop diva ubila njezinu mačku, a u papirima koji su završili na sudu, Thompson tvrdi da joj je pjevačica prisluškivala telefon i kontrolirala financije pa traži zabranu da joj se Beyonce približava.

Sudac je odbacio njezin zahtjev za privremenom zabranom prilaska, a na bizarne optužbe slavna Beyonce nema nikakvih komentara.

  • +28
Beyonce i Jay Z Izvor: Profimedia / Autor: N.N.