DALIBOR PETKO

Ovo je hit: Naš voditelj, baš poput Justina Timberlakea, 'skinuo' Beyonce i nasmijao sve

05.09.2018 u 22:25

Bionic
Reading

Prošlo je čak deset godina otkako je Beyonce snimila hit 'Single Ladies', ali i otkako je slavni pjevač i glumac Justin Timberlake, 'skinuo' pokrete iz spota svoje kolegice i nasmijao cijeli svijet pokazavši kako i on zna plesati u štiklama i trikou. S odmakom, na istu pjesmu, u dvorani s ogledalima na isti se pothvat odlučio i naš radijski i televizijski voditelj Dalibor Petko, koji je svojom izvedbom sve nasmijao

Feminiziranih pokreta u crnom trikou i štiklama, ali s urednom bradom na licu, Justin Timberlake je davne 2008. godine 'skinuo' svoju kolegicu Beyonce i nasmijao sve odradivši u potpunosti koreografiju iz spota 'Single Ladies', zajedno sa dvojicom svojih prijatelja. Snimka je momentalno postala viralni hit, svi su je gledali iznova jer se jednostavno nisu mogli prestati smijati.

Beyoncé 'Single Ladies' feat. Justin Timberlake Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

A ako vas je ta snimka nasmijala, vjerujemo da će vam zbog one, koju je sada napravio naš radijski i televizijski voditelj Dalibor Petko, od smijeha kliziti suze niz lice.

Naime, Petko je odlučio iskoristiti crni triko, koji je odjenuo kako bi mogao napraviti most poput svoje bliske prijateljice Nives Celzijus, što mu nije uspjelo, i napraviti isto što i planetarno popularni TImberlake.

'Kad već imam triko na sebi.... All the single ladies', napisao je Petko ispod videa koji je u dva sata pregledan gotovo 9 tisuća puta.

  • +8
Dalibor Petko Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL