KAKAV LUKSUZ

Pogledajte kako izgleda jahta vrijedna 180 milijuna dolara na kojoj plovi najpoznatiji glazbeni par

25.07.2018 u 10:10

Bionic
Reading

Pjevačica Beyonce i reper Jay-Z već nekoliko dana plove talijanskom obalom na luksuznoj jahti koja se ističe svojim izgledom ali i sadržajem. Naime, na jahti se nalazi čak i salon ljepote, spa cantar, teretana ali i kino

Kismet je ime jahte na kojoj trenutno plovi najbogatiji glazbeni par današnjice, Beyonce i Jay-Z. Supružnici su unajmili jahtu vrijednu 180 milijuna dolara, a koja je u vlasništvu američkog milijardera Shahida Khana, inače vlasnika nogometnog kluba Jacksonville Jaguars s Floride koji igra u NFL ligi.

Jahta dugačka oko 100 metara ističe se svojim nevjerojatnim izgledom, a gostima nudi nesvakidašnje iskustvo plovidbe. Jahta prima 12 gostiju, plus 28 članova posade. Sadrži čak sedam spavaćih kabina koje su bogato opremljene te svaka od njih ima zasebnu kupaonicu.

  • +18
Jahta Beyonce i Jay-Z Izvor: Screenshot / Autor: screenshot

Među njima posebno se ističu dvije master spavaonice koje su opremljene luksuznije nego ostale. Osim toga na plovilu se nalazi i nekoliko jacuzzija, bazena, dvorana za objed, lounge arena, a ono što će možda mnoge iznenaditi je da je unutar jahte izgrađena i kino dvorana, spa centar sa saunama te salon ljepote.

Tjedan dana plovidbe na ovakvom brodu u ljetnoj sezoni stoji 1,200,000 eura.