Je LI time SVE REKAO?

Pjevač popularnog srpskog benda prvi put o vezi s Nikom Turković

16.05.2023 u 13:11

Bionic
Reading

Već neko vrijeme priča se o vezi srpskog glazbenka, Zorana Zarubice s našom pjevačicom. Par je viđen već nekoliko puta u javnosti, a on je sada progovorio na tu temu

Sredinom prošle godine prekinuo je popularni domaći glazbeni par, Nika Turković i Matija Cvek. Nika se nakon prekida posvetila svojoj glazbenoj karijeri i isticala kako uživa u samačkom životu, no u siječnju se počelo šuškati da je njezino srce osvojio Zoran Zarubica, bubnjar srpskog sastava Buč Kesidi.

'Budući smo dali tu zakletvu da ne pričamo, onda ne možemo pričati', kratko je komentirao Zarubica za IN Magazin Nove TV. Nika je do sada (usprkos fotografijama koje su isplivale u medijima) demantirala da je u novoj vezi i istaknula kako nije u ljubavnoj vezi, a on se držao svog pravila da o privatnom životu ne govori.

Pjevačica je otkrila da je ostala u dobrim odnosima s kolegom i bivšim dečkom Matijom Cvekom te da se su nakon svega ostali u dobrim odnosima. Rekla je da se 'vole i poštuju, da su ostali dobri prijatelji i kolege, što joj je najvažnije'.

  • +3
Nika Turković Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX