'FINDING MICHAEL'

Pippa Middleton nije podržala obitelj: Premijera dokumentarca otkrila mnogima nepoznate detalje

01.03.2023 u 15:18

  • +3

Premijera 'Finding Michael'

Izvor: Profimedia / Autor: Belinda Jiao / PA Images / Profimedia

Bionic
Reading

U Londonu je održana premijera dokumentarnog filma 'Finding Michael', snimljen prema istinitom događaju o Michaelu Matthewsu koji je 1999. osvojio Mount Everest, nakon čega je nestao i više nikada nije pronađen

Priča o nestanku Michaela Matthewsa 1999. godine nakon osvojenog Mount Everesta i dan danas intrigira javnost. U želji da dozna što se dogodilo s njegovim bratom, danas 34-godišnji Spencer Matthews odlučio je istražiti cijelu priču, a sve su snimale kamere za dogovoreni dokumentarni film.

Zahvaljujući ugovoru s Disney+ dokumentarac 'Finding Michael' ugledao je svjetlo dana, pa je tim povodom u Londonu održana i premijera. Na crvenom tepihu zvijezda večeri bio je upravo Spencer Matthews kojem je pak najveća podrška bila lijepa supruga Vogue Williams, ali i majka Jane Matthews.

Ono što su Britanci odmah primijetili, a ostatak svijeta je tek nakadno povezao, izostanak je još jednog važnog člana obitelji Matthews. Riječ je o Spencerovom bratu Jamesu Matthewsu koji se na premijeri nije pojavio, baš kao ni njegova supruga Pippa Midleton, sestra Kate Middleton.

  • +11
Pippa Middleton Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Zašto se njih dvoje nisu pojavili nije poznato, no odmah su krenula nagađanja kako i nije sve idealno kako bi možda neki pomislili.

Inače, zbog dokumentarca Spencer Matthews bio je odlučan da se i sam popne na Mount Everest kako bi napokon pronašao tijelo svog brata, trudeći se ići istim putem kojim je njegov brat krenuo te 1999. godine. U to doba Michael je imao 22 godine, a Spencer tek 10.

Unatoč nevjerojatnom iskustvu, osvojivši prije toga Aconcagu, Pirineje i švicarske Alpe, Michael Matthews na kraju je dobio uz svoje ime brojku 162, kao 162. osoba koja je preminula na Mount Everestu. Njegovo tijelo nikada nije pronađeno, a obitelj nikada nije doznala što mu se točno dogodilo.