ekskluzivno za tportal

Petar Grašo o traču da će on i Hana Huljić postati roditelji: 'Moj sadašnji punac je postao uzorit, zabranio je djeci da išta rade prije braka'

11.10.2021 u 15:59

Bionic
Reading

Nakon što su se u medijima pojavili napisi o tome da je kći Tončija Huljića trudna te da s Petrom Grašom očekuje dijete splitski pjevač za tportal je otkrio pravu istinu

'Prvi put čujem za to', rekao je kroz smijeh, ekskluzivno za tportal, Petar Grašo. 'Kao i mnoge informacije o kojima se piše ovih dana, ni ova nije istinita! Tim više što je Tonči Huljić, moj sadašnji punac, otkako je napisao 'Misu', postao još uzoritiji i zabranio djeci da išta rade prije braka', kroz gromki smijeh završio je Petar te je tom izjavom napokon progovorio o onome o čemu se govori posljednjih dana.

Naime danas su se u pojedinim medijima pojavile informacije da je Hana Huljić trudna, kao i da je otac njezina djeteta popularni splitski pjevač.

  • +7
Hana Huljić i Petar Grašo Izvor: Cropix / Autor: Livio Andrijic / CROPIX

To je samo nastavak priče nakon što je javnost doznala da je splitski pjevač, nakon prekida veze s Danijelom Martinović, pronašao ljubav u 31-godišnjoj Hani Huljić, koju poznaje od djetinjstva jer su obitelji Grašo i Huljić dugogodišnji prijatelji.