mnogi su se iznenadili

Novi par na estradi: Petar Grašo ponovo ljubi - i to 14 godina mlađu kćer Tončija Huljića, dobili smo potvrdu da su skupa

04.10.2021 u 09:35

Bionic
Reading

Obitelji Grašo i Huljić dugogodišnji su prijatelji, a Petar Grašo i 31-godišnja Hana Huljić poznaju se praktički od djetinjstva. Zaljubljeni par uhvaćen je u šetnji središtem Zagreba u nedjelju, a par je već nekoliko mjeseci u ljubavi

Prije nekoliko mjeseci javnost je doznala da je Petar Grašo prekinuo 24-godišnju vezu s pjevačicom Danijelom Martinović, a najmlađa članica glazbene obitelji Huljić ostavila je dečka Tomislava Šošića nakon 10 godina ljubovanja. Fotoreporter agencije Cropix proteklog vikenda uhvatio ih je u središtu Zagreba, a da su splitski pjevač i Hana Huljić zaista par, dobili smo službenu potvrdu iz krugova bliskih obitelji.

Hana prati popularnog pjevača na većini nastupa. Sve je počelo 2016. godine, kad su surađivali na pjesmi 'Srce za vodiča', a Grašo je veoma blizak i s njenim roditeljima pa je poznaje od malih nogu.

'Kad sam rekao Tončiju da bih želio surađivati s Hanom, nije bio najsretniji jer nije želio da ljudi misle kako ju je on gurnuo u to. No kada je čuo kako je zvučala u studiju, znali smo da je to pun pogodak. Hanu smatram dijelom obitelji', izjavio je Grašo svojevremeno za Story.

  • +7
Hana Huljić i Petar Grašo Izvor: Cropix / Autor: Livio Andrijic / CROPIX

Za njega su slovenski mediji nedavno pisali da je u vezi s atraktivnom vinarkom Sonjom Erčulj, s kojom ga veže poslovna suradnja, no oboje su to ubrzo demantirali. Hana pak nikad javno nije govorila o svom ljubavnom životu, no u jednom intervjuu otkrila je da se njezin otac Tonči dobro slaže s potencijalnim zetom. Kći Vjekoslave i Tončija Huljića i sama je krenula u glazbene vode, baš kao i majka, otac i brat.

10 godina InDizajna

[FOTO] Pogledajte tko je sve na zabavi Mirjane Mikulec pjevao uz najveće hitove Petra Graše

Pogledaj galeriju