IVANA MIŠURA

Pet mjeseci nakon rođenja kćerkice, u javnosti se pojavila i buduća supruga Gorana Vlaovića

15.07.2021 u 11:37

Bionic
Reading

Zbog sinoćnjeg izbora za Miss Universe, na okupu su ponovno bile i nekadašnje predstavnice Hrvatske na svjetskom izboru. Bila je tu Natalija Prica, Jelena Glišić, Ivana Delač, ali i Ivana Mišura, koju javnost ponajviše zna otkako je u vezi s bivšim nogometašem, za kojeg se uskoro udaje

Nakon duže stanke od društvenih događanja, sinoć u Zagrebu nije nedostajalo glamura. U Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade u Zagrebu održan je izbor za Miss Universe Hrvatske 2021, što je bila idealna prilika da svoje večernje toalete odjenu i nekadašnje misice koje su nosile tu krunu na svjetskom izboru.

Bila je tu Natalija Prica, koja je posljednjih mjeseci punila novinske stupce ponajviše zbog Milana Bandića, potom nedavno rastavljena voditeljica Jelena Glišić, Ivana Delač, ali i Ivana Mišura, kojoj je ovo prvo pojavljivanje u javnosti otkako je u veljači ove godine rodila svoje prvo dijete, kćerkicu Vanu.

Ivana se pet mjeseci kasnije već vratila u formu, spremna i za skorašnje vjenčanje sa svojim zaručnikom i ocem malene Vane, 17 godina starijim bivšim nogometnim reprezentativcem Goranom Vlaovićem. Za Vlaovića će ovo biti drugi brak, budući da se prije nekoliko godina, nakon 18 godina, rastao od Milane Vlaović Kovaček, s kojom ima troje djece.

A da je sve spremno za njezin dan iz snova, koje bi se trebalo održati 28. kolovoza u hotelu u centru Zagreba, prije dva je mjeseca otkriveno na Instagram profilu Vesne Spose, gdje je otkriveno kako je upravo u njihovom salonu Ivana Mišura pronašla vjenčanicu o kojoj je sanjala.

PRESTIŽNO NATJECANJE

Odabrana je Miss Universe Hrvatske 2021: Pobjednica je 20-godišnjakinja iz Dubrovnika, Ora Antonia Ivanišević

Pogledaj galeriju

'Velika nam je čast i veselje podijeliti s vama da je predivna Ivana Mišura, Miss Universe Hrvatske 2014. godine, svoju vjenčanicu pronašla upravo u Vesna Sposa salonu. Svojom nevjerojatnom osobnošću pretvorila je isprobavanje vjenčanica u trenutak koji će nam uvijek ostati u sjećanju. Veselimo se daljnjoj suradnji i ne preostaje nam ništa drugo nego da željno iščekujemo vjenčane slike, koje, sigurni smo, neće biti ništa doli čistog savršenstva', stoji uz fotografije lijepe Ivane u vjenčanici.