spremni za brak

Poznato je kako su nazvali kćer, a sad se zna i datum kad će se Goran Vlaović oženiti bivšom Miss Universe

08.03.2021 u 12:33

Bionic
Reading

Ivana Mišura i Goran Vlaović nedavno su ponosni roditelji prvog zajedničkog djeteta, djevojčice koju su nazvali Vana, a 48-godišnji nogometaš i njegova 17 godina njegova odabranica, bivša misica i ekonomistica zakazali su dan i mjesto gdje će ozakoniti svoju ljubav

Kako RTL doznaje, Goran Vlaović i Ivana Mišura su zakazali datum svog vjenčanje ove godine, a to je 28. kolovoza u zagrebačkom hotelu u centru grada.

  • +4
Ivana Mišura Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Par je u vezi od 2018. godine. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a isprva ih, osim prijateljskih simpatija, ništa više nije povezivalo. U javnosti nije poznato kada su shvatili da ih veže nešto više o prijateljske simpatije, a otkako su postali par, moglo ih se vidjeti na popularnim zagrebačkim okupljalištima i u noćnom životu.

Inače, Vlaoviću je Vana četvrto dijete. Dvojicu sinova i kćer dobio je u braku sa spisateljicom Milanom Vlaović Kovaček.

Ivanu Mišuru je javnost upoznala 2014. godine kad je postala Miss Universe Hrvatske nakon čega je snimala editorijale i pripremala se za finalni izbor u Miamiju. Nije zanemarila školovanje pa se posvetila studiju ekonomije, a rijetkim medijskim istupima je isticala, da svaku večer zahvali Bogu na svemu što joj je dao. Radi kao pomoćnica ravnatelja za nemedicinske poslove u zagrebačkoj Poliklinici za robotsku neurorehabilitaciju. Prije veze s nogometnim asom, bila je u vezi s glumcem Lujom Kunčevićem.