PROTOKOL JE KRIV ZA SVE

Ovome se nije nadao: Meghan Markle i princ Harry odbili nevjerojatnu ponudu 'golog kuhara'

02.01.2019 u 16:52

Bionic
Reading

Iako je od kraljevskog vjenčanja godine prošlo sedam mjeseci, Jamie Oliver, tek je sada odlučio s medijima podijeliti svoje nezadovoljstvo. Naime, najpoznatiji 'goli kuhar' želio je na svoj način prisustvovati vjenčanju, no njegova želja je odbijena

Od kraljevskog vjenčanja godine, na kojem su svi željeli prisustvovati, prošlo je sedam mjeseci, no zanimljivi detalji još uvijek stižu u javnost. Posljednji medijski istup oko vjenčanja princa Harryja i Meghan Markle imao je i 43-godišnji Jamie Oliver, koji je silno želio postati dio kraljevske povijesti.

  • +10
Jamie Oliver Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Naime, televizijski chef i najpoznatiji 'goli kuhar', otkrio je kako je osobno pisao vojvodi i vojvotkinji od Sussexa uoči njihovog vjenčanja, i u pismu im ponudio da će upravo on pripremiti svu hranu za VIP goste, no, do danas nije dobio nikakav odgovor na svoju ponudu.

Gostujući na britanskom Channel 4, u emisiji 'Sunday Brunch', Jamie Oliver otkrio je kako je želio spojiti najbolje od britanskih i američkih kuhara i to ponuditi u svom cateringu na vjenčanju. Najbolje od svega, tvrdi, to je sve želio odraditi u potpunosti besplatno, no, nikakvog odaziva nije bilo.

  • +12
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Sam Oliver stoga krivi samu palaču i cijeli kraljevski protokol. Čast da pripremi svu hranu pripala je jednoj od najboljih chefova iz Sjeverne Irske, Clare Smyth, koja je nedavno proglašena i najboljom ženskom kuharicom 2018. godine.