OTKRILA BUDUĆA MAMA

Meghan Markle i princ Harry postat će roditelji možda i prije nego što se očekuje

01.01.2019 u 14:15

Bionic
Reading

Najnoviji član kraljevske obitelji, beba koju očekuju princ Harry i njegova supruga Meghan Markle, prema pisanju britanskih medija možda na svijet stigne i prije nego što se pretpostavljalo

Princ Harry i trudna Meghan prošloga su utorka nazočili tradicionalnoj kraljevskoj proslavi Božića u Sandringhamu, a tijekom odlaska na božićnu svetu misu podružili su se i s brojnim obožavateljima.

Tom je prilikom, pišu britanski mediji, vojvotkinja od Seuxessa progovorila o novom datumu svog prvog poroda, za kojega se vjerovalo da će biti na proljeće.

'Uzbuđeni smo. Vrlo smo blizu tom trenutku', prisjetila se za E! News riječi koje je Meghan izgovorila okupljenima Karen Anvil, jedna od obožavateljica koja je bila na druženju s pripadnicima kraljevske obitelji.

'Uživaj u svakom trenutku, biti majkom je predivna stvar', poručila je vojvotkinji tom prigodom Anvil.

Tenzije između članova kraljevske obitelji, o kojima se šuška posljednjih mjeseci, tijekom Božića su splasnule pa je zajedničko pojavljivanje šogorica Kate Middleton i Meghan Markle u javnosti, za koje se nagađa da su u zategnutim odnosima, proteklo u veselom ozračju.

Braća William i Harry sa svojim obiteljima još će nakratko biti susjedi u apartmanima Kensingtonske palače, jer kako je otprije najavljeno vojvoda i vojvotkinja od Suxessa početkom ove godine trebali bi preseliti u Frogmore Cottage na kraljevskom imanju u Windsoru.

  • +18
Božićno slavlje kraljevske obitelji Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia