TRENUCI SAMO ZA NJIH

Ovo se ne događa često: Kate Middleton i princ William ovim su potezom oduševili javnost

21.10.2021 u 14:46

Bionic
Reading

Baš kako su nedavno napravili to njegov brat, princ Harry i šogorica, Meghan Markle, princ William i Kate Middleton s javnosti su podijelili svoje crno-bijele fotografije, na kojima su uhvaćeni u intimnim trenucima

Službeni kraljevski fotograf Chris Jackson, koji je inače suprug stilistice i bliske prijateljice vojvotkinje od Cambridgea, Natashe Archer, na svom je Instagram profilu objavio još neviđene, crno-bijele fotografije snimljene iza kulisa dodjele nagrada Earthshot Prize Awards.

Te fotografije ubrzo su podijeljene i na službenom Instagramu vojvode i vojvotkinje od Cambridgea, zbog čega njihovi obožavatelji nisu mogli sakriti oduševljenje.

Posebice ih se dojmila fotografija na kojoj 39-godišnja Kate Middleton nježno dodiruje svog supruga u donjem dijelu leđa, iako je dobro poznato da se oni trude držati svih kraljevskih pravila, među ostalima i da u javnosti ne pokazuju jedno prema drugome naklonost.

  • +7
Kate Middleton i princ William Izvor: Profimedia / Autor: Dominic Lipinski / PA Images / Profimedia

Crno-bijele fotografije već su u nekoliko važnih prilika iskoristili Meghan Markle i princ Harry, poput prve zajedničke božićne čestitke, ali i objave o rođenju djeteta i slično.

raspoložena vojvotkinja

[FOTO] Dobro raspoložena Kate Middleton u teniskom 'okršaju' s teniskom senzacijom Emmom Raducanu opet pokazala istrenirane noge

Pogledaj galeriju