BRAK IM JE SVETINJA

Svojim su primjerom Kate Middleton i princ William skinuli 'prokletstvo' koje se godinama vezalo uz kraljevsku obitelj

04.10.2021 u 15:45

Bionic
Reading

Povjesničar i dobar poznavatelj kraljevske obitelji Robert Lacey ovoga se puta fokusirao na princa Williama i Kate Middleton, koji bi u budućnosti trebali vladati monarhijom

Na proljeće ove godine princ William i Kate Middleton proslavili su 10. godišnjicu braka, a tim povodom napravljeni su i novi portreti kraljevskog para. Njih dvoje jednoga će dana vladati Velikom Britanijom, a tijekom svih ovih godina dokazali su kako svojim brakom mogu pružiti primjer svim prijašnjim i budućim naraštajima kraljevske obitelji.

Bilo da poziraju na crvenom tepihu ili uživaju u najdražim trenucima, boraveći u prirodi s djecom, vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea jedno su drugome nevjerojatna podrška, ali i savršeni partneri u svim čarima roditeljstva.

Kako otkriva kraljevski povjesničar Robert Lacey, Williamova čvrsta i stabilna veza s voljenom Catherine pravi je kontrast generacijama koje su davno prije njih bili zarobljeni u kraljevskim brakovima.

  • +11
Kate Middleton i princ William na premijeri filma o Jamesu Bondu Izvor: Profimedia / Autor: Chris Jackson/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Inače, House of Windsor ima podužu listu bračnih neuspjeha kojeg je William prekinuo', otkrio je za magazin People Lacey, koji velike zasluge upućuje na račun Kate Middleton, koju opisuje kao 'autsajdera punog empatije koja dolazi iz srednje klase.'

Naime, roditelji Kate Middleton bili su im najbolji primjer za sretan brak, budući da su Carole i Michael Middleton u sretnom braku već 41 godinu, dok su princ Charles i princeza Diana svoj neuspjeh morali priznati netom nakon desete godišnjice braka.

raspoložena vojvotkinja

[FOTO] Dobro raspoložena Kate Middleton u teniskom 'okršaju' s teniskom senzacijom Emmom Raducanu opet pokazala istrenirane noge

Pogledaj galeriju

Kako je istaknuo Lacey, Kate itekako shvaća važnost Williamove buduće uloge kralja, kao i to da će ona osim monarhove pratnje biti tu i kao majka budućeg kralja, budući da je, nakon Williama, George idući koji će doći na prijestolje.

Upravo zbog toga ona i William fokusirali su se na to da svojoj djeci omoguće savršeno djetinjstvo, daleko od zanimanja javnosti, sve ono što tijekom odrastanja nisu imali Harry i William.