NEZABORAVNI TRENUCI

Ovo ljeto će vječno pamtiti: Prva ljetovanja naših poznatih lica s bebicama

16.07.2018 u 07:06

Bionic
Reading

Neki događaji u knjigu životnih sjećanja upisani su velikim slovima, a prvo ljetovanje sa svojim novorođenčetom sigurno je jedno od njih. Zauvijek će ga pamtiti i naši brojni poznati koji ove godine prvi put u morskim radostima uživaju sa svojim bebama

Prošla godina je bila srećom ispunjena za brojne domaće i strane zvijezde jer su njihove živote obogatile prinove. Ovo ljeto će im ostati u posebnom sjećanju jer ga provode ili se tek spremaju provesti ga sa svojim potomcima.

Prvo kupanje i sunčanje obavio je preslatki sinčić Vande Winter. Ona i njezin suprug, nogometaš Ivan Parlov postali su roditelji prvog djeteta u travnju prošle godine, a na ljetovanje su krenuli početkom srpnja.

'Ove godine smo prvi put Fabijana odveli na more i bilo je predivno. Odluka je najjednostavnije pala na kuću Ivanovih roditelja na Pagu. Malo smo u početku strahovali od putovanja, jer za razliku od većine djece, Fabijan nije ljubitelj vožnje, ali sve je srećom prošlo dobro! Na plaži je najviše uživao u kamenčićima, a zadnji dan je spremno i zaplivao u 'šlaufiću' za bebe. Uživali smo u netaknutoj prirodi i finoj morskoj hrani, a onda smo morali natrag zbog mojih poslovnih obveza. Ali ljeto je još pred nama i planiramo se što prije vratiti!', ispričala je za tportal pjevačica i glumica.

  • +3
Vanda Winter Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL

Blogerica Ella Dvornik svoju 8-mjesečnu djevojčicu odvela je na prvo ljetovanje i to na Jamajku. Njezina Balie Dee obavila je ondje svoje prvo kupanje u bazenu, a prije nekoliko dana blogerica je svoju mezimicu odvela na voljeni otok Brač, za koji je vežu najintimnije obiteljske uspomene i ljetovanja s pokojnim ocem Dinom Dvornikom.

  • +35
Ella Dvornik Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX

Petra Kurtela i njezin dugogodišnji dečko Igor Banović, arhitekt i programer, prošle godine sredinom kolovoza dobili su sina Relju. Zagrebačka glumica sa svojim mališanom već je ovog ljeta boravila u Istri.

Luka Šulić ne skriva koliko uživa u očinstvu te da svaki slobodan trenutak koristi kako bi bio s obitelji. Maleni Val, koji je rođen krajem prošle godine, bio je na svom prvom kupanju u moru i to u Izoli, čime se slavni violončelist pohvalio na Instagramu početkom lipnja. Dječačić je očito uživao u kupanju s obzirom na opis da im je 'more u krvi'.

There is nothing more spiritual than picking up your child... ❤️

A post shared by LUKA ŠULIĆ (@lukasulicworld) on

First swim with Val 👼🏻 The sea is in our blood 🌊 💙

A post shared by LUKA ŠULIĆ (@lukasulicworld) on

  • +14
Luka Šulić Izvor: Pixsell / Autor: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Bivša misica Maja Cvjetković 5. rujna prošle godine rodila je prvo dijete. Domaća ljepotica i njezin suprug, poduzetnik Andrija Kević, djevojčici su odlučili dati ime Vita. Lijepe ljetne trenutke provode u Majinom rodnom gradu, Šibeniku.

  • +4
Maja Cvjetković s kćerkicom prošetala se gradom Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Televizijska voditeljica Nevena Rendeli Vejzović i njezin suprug Mak Vejzović svoje su blizanke Mare i Leu, koje su nedavno proslavile prvi rođendan, već okupali u bazenu u Istri, a potom i na moru u Pirovcu, rodnom mjestu Nevenine mame.

  • +6
Nevena Rendeli Vejzović Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Prvo ljeto sa svojom bebom provest će i Željko Batinić i Mirna Maras Batinić, koja je 7. ožujka na svijet donijela drugo dijete, djevojčicu Meri, TV voditelj Frano Ridjan i njegova supruga Lea, koja je dječaka Maura rodila u srpnju prošle godine, te pjevačica Ivana Kovač, koja je u kolovozu prošle godine rodila kćerkicu Elenu, a odgaja je s partnerom Elvirom Hasanhodžićem.

  • +3
Mirna Maras Batinić Izvor: Cropix / Autor: CROPIX / Goran Mehkek

Među ostalim, čari prvog ljetovanja sa svojim prinovama osjetit će fotografkinja Mara Bratoš s glumcem Nikšom Kušeljom i njihovom kćeri Pavlom, koju su dobili u listopadu prošle godine, glumac Hrvoje Kečkeš, kojemu je supruga Vedrana istog mjeseca rodila malenu Mišu, te bivša misica Rajna Raguž Čuljak i njezin suprug, ekonomist Tomislav Čuljak, sa svojim drugim djetetom, sinčićem Ivanom, koji je došao na svijet 22. studenog.

  • +5
Rajna Raguž Čuljak Izvor: Pixsell / Autor: Davor Visnjic/PIXSELL