STIGLI SU ZUBIĆI

Ovakve stvari uistinu vesele: Marija Omaljev Grbić pohvalila se lijepim vijestima iz Amerike

14.03.2022 u 12:08

Bionic
Reading

Naša glumica, koja sa suprugom, glumcem Mirajem Grbićem, od 2013. živi u Americi i sanja svoj američki san, otkrila je svojim vjernim pratiteljima novosti iz njihova doma

Nasmijana ljepotica, malena Billie, odjevena u točkastu ružičastu majicu i točkastu treger suknju, s trakom i mašnicom na glavi, pozirala je svojoj mami, poznatoj glumici Mariji Omaljev Grbić, a jedan detalj mnogima je zapeo za oko. Riječ je o mliječnim zubićima koji su izrasli, a kojima se ponosna mama odmah pohvalila.

'Samo da vam javim da imam zubiće, hvala na pažnji! Ili po šatrovačkom lahva na žnjipa', napisala je Marija Omaljev Grbić ispod fotografija svoje mezimice. Na njezine nove fotografije nitko nije 'ostao imun', a najvažnije pitanje prijateljici poslala je iz Hrvatske njezina kolegica Helena Minić Matanić.

Helena, koja je u braku s Daliborom Matanićem, dobila troje djece, već je iskusna u svim tim stvarima, stoga je postavila pitanje: 'Sunce tetkino….jesu li mama i tata 'preživjeli'?'

Miraj Grbić Izvor: Pixsell / Autor: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Većina ih je zaključila kako je malena Billie, rođena u listopadu prošle godine, 'lijepa na mamu, a nasmijana na tatu'. Inače, supružnici Grbić od 2013. godine žive u Americi, a upravo je tamo, u poznatoj Cedars-Sinai bolnici, rođena Billie.