TATA I NJEGOVA PRINCEZA

Tko je koga uspavao? Miraj Grbić raznježio sve najnovijom fotografijom s malenom Billie

23.02.2022 u 20:14

Bionic
Reading

Televizijski gledatelji u Hrvatskoj i dalje ga pamte po liku Čombe iz hit serije 'Lud, zbunjen, normalan', iako on već godinama živi svoj američki san. Upravo tamo, u dalekoj Americi, Miraj Grbić uživa sa svojom suprugom Marijom Omaljev i kćerkicom

Nova fotografija koju je na svom Instagram profilu objavio Miraj Grbić, poznatiji kao Čombe iz hit serije 'Lud, zbunjen, normalan', raspametila je sve njegove prijatelje, ali i obožavatelje, a među prvima se javila njegova kolegica Bojana Gregorić Vejzović, ostavivši emotikone srca, koji su rekli sve.

A kako i ne bi svi bili oduševljeni, kada je zvijezda fotografije njegova četveromjesečna kćerkica Billie, koju je dobio u braku s glumicom Marijom Omaljev Grbić. Na fotografiji Billie spava odjevena u pastelnozelenu pidžamicu s likom mace, okrenuta na bok i pokrita dekicom sa zvijezdicama, a u istoj pozi, odmah pored nje, spava i njezin otac.

'Samo ću sekundu zažmirit', napisao je Grbić, a onda su se krenuli nizati komentari. 'Samo ti probaj sekundicu odspavati, ko zna, možda ti i uspije. Bebica je kao anđeo', 'Ko li je koga uspav'o?', 'Čombice, jarane što si spavao, spavao si', dok mu je supruga Gorana Višnjića, Eva, napisala: 'A čuj iste poze'.

Marija Omaljev Grbić Izvor: Pixsell / Autor: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Malena Billie rođena je 15. listopada prošle godine u Cedars-Sinai bolnici u Los Angelesu i ona je kruna njegove ljubavi s glumicom Marijom Omaljev Grbić, s kojom je još 2013. godine preselio u Ameriku.