MARIJA OMALJEV I MIRAJ GRBIĆ

Ima tek tri mjeseca, no kćerkica poznatog glumačkog para već dobro zna kako se nosi mala crna haljina

10.01.2022 u 15:19

Bionic
Reading

Malena Billie napunila je 12 tjedana starosti, a tim povodom njezina ju je majka, naša glumica Marija Omaljev Grbić, odlučila fotografirati za uspomenu te ju je i ovoga puta 'sredila'

Baš kao što je kada je napunila prvi, a potom i drugi mjesec života, uredila svoju princezu i fotografijom obilježila taj važan trenutak u domu Grbićevih, glumica Marija Omaljev Grbić to je ponovila i povodom trećeg mjeseca života malene Billie.

Na fotografiji je malena djevojčica odjevena u crnu haljinicu sa detaljima mašne od satena, ali i nacrtanom bisernom ogrlicom, dok na prednjem dijelu piše 'Moja mala crna haljina'. Na fotografiji stoji i 12 tjedana, koliko već Billie usrećuje svoje ponosne roditelje, glumački par Mariju Omaljev Grbić i Miraja Grbića.

Sretna tročlana obitelj živi u Los Angelesu, gdje su supružnici Grbić doselili još 2013. godine u potrazi za svojim američkim snom. Našim gledateljima bosanskohercegovački glumac Miraj Grbić i dalje je najpoznatiji po ulozi Čombe u hit seriji 'Lud, zbunjen, normalan'.

Marija Omaljev Grbić i Miraj Grbić Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Posljednjih godina gradi karijeru u Hollywoodu i već je ostvario nekoliko manjih uloga u američkim serijama i filmovima.