SKUPOCJENI ODMOR

Sonja Kovač pokazala svaki detalj vile na Maldivima koja oduzima dah

28.03.2022 u 14:53

Bionic
Reading

Blogerica Sonja Kovač desetak je dana provela na Maldivima, na kojima su pale i romantične zaruke s odabranikom Goranom Mandićem. Sada nam je pokazala svaki detalj luksuzne vile u kojoj je odsjela

Maldivi su poznati po svojem smještaju na bajkovitim plažama, apartmanima iznad tirkiznog oceana te vilama koje oduzimaju dah. U jednoj takvoj s privatnom izlazom na ocean te bogato opremljenom unutrašnjosti odsjela je Sonja Kovač sa zaručnikom Goranom Mandićem.

Goran i Sonja otišli su prije desetak dana na romantično putovanje usred Indijskog oceana, na kojem su i pale zaruke, nakon kojih je naša bivša glumica danima prepričavala doživljaje. Došlo je vrijeme da svojim pratiteljima pokaže i luksuzan smještaj u kojem je odsjela te sav dodatni sadržaj koji on nudi.

Nakon što su nekoliko dana proveli u jednoj vili, a potom u skrivenom dijelu ovog tropskog raja u prozirnim šatorima nasred oceana, zadnje dane odmora proveli su u nešto luksuznijem dijelu. Odsjeli su u privatnoj vili smještenoj na jednom od brojnih otočića u arhipelagu, a ona ima privatni izlaz na pješčanu plažu, bazen skriven od neželjenih pogleda te bajkovitu kupaonicu na otvorenom.

Video koji je objavila na svom kanalu na Tik Toku pokazao je cjelokupnu unutrašnjost raskošne vile, a potom i vanjski dio ovog skupocjenog smještaja.

'Meni najdraži dio je kupaonica, ali ne bilo kakva kupaonica, nego kupaonica na otvorenom. Tuš za najbolje iskustvo tuširanja pod zvijezdama. Iskreno, ovo mi je najdraži dio kuće. Ovo je woow', rekla je u svom videu Kovač.

Proteklih deset dana zgodna Bjelovarčanka uglavnom je provodila u oskudnim kupaćim kostimima, uživajući u ljetnim radostima koje ta otočna država nudi cijele godine. Pokazala je tada i svoju fit figuru u nekim od najpopularnijih modela kostima koje će obilježiti ovu morsku sezonu. Minijaturni modeli kupaćih gaćica ili pak gornji dijelovi trokut grudnjaka okrenuti naopako već su vrući trend među mnogim influencericama.