'ŠTO JE OVO?'

Ornela Vištica javila se zabrinuta iz poluprazne trgovine pa je napali da širi paranoju

15.03.2022 u 12:23

Bionic
Reading

Glumica Ornela Vištica javila se jutros putem popularne društvene mreže Facebook i to vrlo zabrinutim tonom. Objavila je fotografiju iz trgovine na kojoj se vide ispražnjene police s brašnom

'Što je ovo? Jutros me zove frendica iz Njemačke koja je isti prizor vidjela u Njemačkoj. Ovo je danas u Hrvatskoj?’ napisala je uznemireno Ornela Vištica ispod svoje nove fotografije na Facebooku.

Na fotografiji su prikazane police u jednoj hrvatskoj trgovini na kojima inače stoji brašno, a ovoga puta one su poluprazne. Brašno je skoro rasprodano.

U komentarima su joj se brzo javili brojni pratitelji. Dok su jedni pokušavali objasniti uzrok ovakve situacije, drugi su je okrivili da nepotrebno širi paniku i strah u ionako teškim vremenima.

Podsjetimo, zbog rata u Ukrajini prošli tjedan najveći španjolski trgovački lanac Mercadona obavijestio je svoje kupce da limitiraju prodaju suncokretova ulja, tako da će jedan kupac moći kupiti najviše po tri litre ulja ili pet litara ulja u jednoj boci. Nešto slično napravila je Italija, a uvela je i redukcije struje i plina. Talijanske znamenitosti ostat će u mraku jer se želi štedjeti na potrošnji struje u javnoj rasvjeti. Razmišlja se i tome da se za do dva stupnja spusti temperatura grijanja domova i ureda, a neke žičare u popularnim talijanskim skijalištima radit će skraćeno.

Slične primjere našoj su poznatoj glumici naveli i u komentarima, a potom je pozvali da police trgovine snimi i sutra, kada će navodno opet biti pune.