JASON PRIESTLEY

Omiljeni Brandon iz serije 'Beverly Hills 90210' ima novi projekt

07.11.2020 u 14:05

Bionic
Reading

Jason Priestley, glumac koji je svjetsku slavu stekao kao Brandon Walsh u tinejdžerskoj hit seriji iz 90-ih 'Beverly Hills' dobio je ulogu u nezavisnom trileru 'Fear the Worst'

Slavni glumac rođen u Kanadi, osim što će glumiti u tom novom projektu, bit će zadužen i za produkciju tog filma.

Priestley koji je ove godine proslavio 51. rođendan pridružio se glumačkoj ekipi trilera koji je zapravo adaptacija istoimene knjige Linwooda Barclayja o muškarcu kojeg potraga za njegovom kćeri dovede u bezizlaznu situaciju.

Lonwood Barclay će napisati scenarij, a produkcija će, kako je najavljeno, početi krajem iduće godine u Kanadi.

Jasona Priestleyja možemo vidjeti i u TV seriji 'Private Eyes' u kojoj glumi nekadašnjeg hokejaša koji postaje privatni istražitelj.

Inače, nakon 'Beverly Hillsa' glumac nije nestao iz svijeta showbizza no nikad nije ponovio uspjeh kakav je imao u popularnoj seriji koji su obožavale mnoge generacije.

Osim toga, paralelno s glumačkom karijerom angažirao se u automobilskim utrkama, a 2002. doživio je tešku nesreću zbog koje su mnogi mislili da neće izvući živu glavu.

Prošle godine se na veliko oduševljenje na Foxu počela prikazivati nastavak serije nazvan 'BH90210' u kojoj su se osim Jasona okupili glumci Shannen Doherty, Jennie Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green i Tori Spelling. Glumci su u seriji zapravo igrali samo sebe i to 19 godina nakon završetka serije, no nakon jedne sezone, odlučeno je kako se serija više neće snimati.