VESELE BOJE

Obožavatelji je ne prestaju hvaliti: Franka Batelić donijela dašak vedrine razigranim stajlingom

07.11.2020 u 12:47

Bionic
Reading

Glazbenica Franka Batelić koja je početkom godine prvi puta postala majka zasigurno proživljava najljepše životno razdoblje

Lijepa Rapčanka neodoljivog osmijeha na društvenim mrežama ima veliki broj obožavatelja kojima daje uvid u svoju svakodnevicu.

Mlada glazbenica vremenom je izgradila prepoznatljiv mladenački modni stil u kojem ne nedostaje trendi komada no Franka ih uvijek vješto prilagođava sebi.

Nedavno smo je tako vidjeli u kultnim starkama koje nikad neće izaći iz mode, a sad je zgodna supruga nogometaša Vedrana Ćorluke pokazala kako se ne boji ni modnih eksperimenata.

Premda smo u jesensko-zimskom periodu skloni najčešće nositi tamne ili neutralne boje, Franka je odlučila unijeti malo optimizma u ova nimalo vedra vremena.

Kuća Franke Batelić i Vedrana Ćorluke Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL

Iskombinirala je stajling prepun boja i pokazala kako joj sve odlično pristaje što je izazvalo oduševljenje njezinih brojnih fanova.

Trendi visoke čizme, lepršava suknja u tonovima intenzivno ružičaste i prekrasna torba sa zlatnim detaljima bili su pun pogodak.

'Svaki put sve više oduševljavaš!', 'Franka u Zemlji boja', 'Predivna kao uvijek', samo su se nizali komplimenti.

Nedavno se Franki i malenom Viktoru pridružio tata Vedran koji je doputovao iz Rusije pa je tročlana obitelj uživala ponovno skupa.

Inače, sretna obitelj uskoro će se uskoro useliti u novu obiteljsku kuću u elitnom dijelu Zagreba.

Nedaleko od zagrebačkog Britanskog trga privode se kraju radovi na luksuznoj vili okruženoj zelenilom u kojoj će žvijeti 34-godišnji nogometaš i 28-godišnja pjevačica Franka Batelić, a sve pod budnim okom Ćorlukinog oca Joze.