NIKAD NIJE KASNO

Od Ala Pacina do Clinta Eastwooda: Ove su holivudske zvijezde dobile djecu u poznim godinama

04.06.2023 u 10:25

Bionic
Reading

Iako su u godinama u kojima bi već mogli biti i djedovi, ovi slavni muškarci tek su nedavno dočekali svoju najmlađu djecu. Svijet je šokirala vijest da Al Pacino u 84. godini života očekuje rođenje bebe, a društvo mu prave slavni kolege

U Hollywoodu su već desetljećima, a njihov ih je status najvećih zvijezda svakako doveo do pozicije da se ljudi trgaju za njihovo društvo i naklonost. Brojne nagrade, bezvremenski filmovi na kojima su surađivali i zabave donijeli su im milijune poznanstava, a neka su se pretvorila i u ljubavne odnose. Bili su apsolutni miljenici žena, a njihove ljubavne veze u trećoj dobi pokazuju da su još uvijek tiha patnja mnogih žena.

Osim svog zvjezdanog statusa, ovi holivudski junaci okušali su se u očinstvu u godinama u kojima su već trebali biti i djedovi, a neki to i jesu!

Al Pacino

Američki glumac Al Pacino neki je dan šokirao svijet viješću da je njegova 53 godine mlađa djevojka trudna. 29-godišnja Noor Alfallah već je odavno iskazala svoje zanimanje za starije muškarce, a izgleda da ju je Pacino najviše zaintrigirao. Poznati glumac sada ima 83 godine i uskoro će dobiti četvrto dijete. Njegova djevojka u osmom je mjesecu trudnoće, a već sljedećeg mjeseca Pacino će se ponovno naći u ulozi oca novorođene bebe.

U vezi nisu dugo, tek oko godinu dana. Trudnoća se 'jednostavno dogodila' i glumac je navodno bio šokiran kada mu je Noor otkrila da je trudna, a ono što je najzanimljivije je da je punih 11 tjedana tajila trudnoću od njega. Upravo zbog toga Pacino je zatražio da napravi prenatalni DNK test.

Djeca Ala Pacina Izvor: Profimedia / Autor: Chris DELMAS / Visual / Profimedia

Pacino je već otac troje odrasle djece iz prethodnih veza. S glumicom Beverly D'Angelo ima blizance Oliviju i Antona Jamesa, a 33-godišnju kćer Julie s trenericom glume Janom Tarrantom.

Robert De Niro

De Niro i Al Pacino, koji su nedavno surađivali u filmu 'The Irishman', uskoro će moći zajedno odlaziti i u dječje parkiće i igraonice, jer njihova će najmlađa djeca biti vršnjaci.

  • +7
Robert De Niro i Tiffany Chen Izvor: Profimedia / Autor: Laurent Vu / Sipa Press / Profimedia

Iako je skrivao svoju vezu s Tiffany Chen, 79-godišnji De Niro nedavno je otkrio da je njegova partnerica rodila dijete. Svoju ljubav više ne skrivaju, no o najmlađem članu svoje obitelji poznati glumac nije otkrio nijedan detalj pa se ne zna ni spol, a kamoli ime djeteta!

De Niro sada ima sedmero djece, a razlika između najstarije kćeri Drene i najmlađeg djeteta iznosi čak 51 godinu! Osim Dreni, Robert je otac 46-godišnjeg Raphaela, 27-godišnjih blizanaca Aarona i Juliana, 25-godišnjeg Elliota i 11-godišnje Helen.

Mick Jagger

Jedan od najuspješnijih pjevača i tekstopisaca svih vremena dobio je posljednjeg sina u sedamdesetima. Najmlađi sin Micka Jaggera, Deveraux Octavian Basil Jagger, rodio se 2016. godine, kada je pjevač imao 72 godine.

Pjevač Rolling Stonesa dobio je prvu kćer Karis s glumicom Marshom Hunt 1970., a već sljedeće godine i kćer Jade sa suprugom Biancom Jagger. Također ima četvero djece s bivšom suprugom Jerry Hall, s kojom je bio u braku od 1990. do 1997. godine. 24-godišnjeg sina Lucasa dobio je s manekenkom Lucianom Morad Gimenez 1999. godine. Osim toga, Jagger ima troje unučadi i praunuka.

Clint Eastwood

Veliki šarmer Hollywooda svoje je najmlađe dijete dobio 1996. godine, kad je imao 66 godina. Legendarni Clint Eastwood otac je šest kćeri - Laurie, Kimber, Alison, Kathryn, Francesce i Morgan - te dva sina, Kylea i Scotta. Njegova najstarija kći Laurie rođena je 1954. dok je najmlađa Morgan rođena 1996. godine.

Eastwood je priznao da nije bio toliko prisutan tijekom odrastanja starije djece, ali tijekom odrastanja najmlađe kćeri osjećao se kao da je bio puno bolji otac.

Alec Baldwin

Glumac koji je u posljednje vrijeme proživljavao pravu dramu zbog tragične situacije na filmskom setu otac je sedmero djece, a uskoro će postati i djed.

Njegova najstarija kći, 27-godišnja Ireland Baldwin, na samom je kraju 2022. godine objavila sretnu vijest da čeka dijete, čime će Alec Baldwin i Kim Basinger uploviti u novu životnu ulogu djeda i bake. Osim Ireland, Alec ima još šestero djece sa suprugom Hilarijom. Baldwin je imao 64 godine kada je rođena njegova najmlađa kći Catalina Irena, a malenu je poveo i na crveni tepih - i to u nosiljci!