imaju najboljeg prijatelja

Djeca se slažu: Ovo je razlog zašto je James Middleton najbolji ujak na svijetu

01.06.2023 u 12:54

Bionic
Reading

James Middleton svojim je nećacima poklonio štene, kako bi imali priliku upoznati prednosti odrastanja uz životinju. 'Pas je čovjekov najbolji prijatelj', rečenica je koju je na vlastitoj koži osjetio i James te je tu ljubav odlučio prenijeti i na mališane

Mlađi brat Kate Middleton otkrio je jedan detalj iz života obitelji njegove sestre koji ga iskreno usrećuje. 36-godišnji James Middleton prisjetio se kako je kao dječak morao dugo moliti roditelje da mu ispune želju da ima psa pa je sretan što njegovi nećaci imaju tu privilegiju u životu da odrastaju uz životinju. Djelomično zahvaljujući svom ujaku Jamesu Middletonu!

'Stvarno sam zadovoljan što mogu uživati ​​i upoznati prednost što imaju psa u svojim životima. Vidim da su sretni što imaju psa u životu', rekao je James.

Prvi obiteljski pas princa Williama i princeze Kate bio je psić Lupo, štene iz legla Jamesovog voljenog psa Elle, a njihov sadašnji pas Orla također je Jamesov dar nakon što je njegova ljubimica Luna dobila mlade.

Uz to, James se prisjetio da nije imao psa sve dok nije bio tinejdžer, iako je godinama pisao pisma mojim roditeljima kako bi ih pokušao uvjeriti da mu dopuste da nabavi psa. Na kraju su roditelji popustili pa je obitelj Middleton dobila zlatnu retrivericu Tilly.

'Pronašao sam puno utjehe u svom psu, Tilly, posebno kad sam bio tinejdžer. Znala je sve moje tajne u to vrijeme - tko mi se sviđa i sve one male škakljive dijelove koji dolaze s odrastanjem, a koje nikad nikome nisam rekao', prisjetio se.

  • +23
Kate Middleton i princ William s djecom volontiraju Izvor: Profimedia / Autor: DANIEL LEAL / AFP / PROFIMEDIA