hoće li mu uspjeti

Očajnički potez Waynea Rooneyja: Sve za suprugin oprost

11.10.2017 u 14:42

Bionic
Reading

Engleska nogometna zvijezda Wayne Rooney sprema se na novi očajnički potez kako bi mu njegova supruga oprostila nedavni veliki skandal, kada je u noćnom izlasku imao aferu sa starletom. Ovoga puta misli kako će novi prsten izbrisati sve njegove grijehe iz prošlosti

Drama u aferi Rooney traje posljednjih mjesec dana, otkada je legendarni engleski nogometaš u pijanom stanju uhvaćen za volanom u društvu starlete Laure Simpson. 

Njegova trudna supruga Coleen Rooney, povrijeđena postupkom svog voljenog dugogodišnjeg partnera, odselila se iz njihova doma s trojicom sinova.

Od tada nogometaš navodno proživljava svoje najbolnije životno razdoblje i jako mu teško pada razdvojenost od ostatka obitelji. Zato se sada sprema na novi potez kako bi vratio povjerenje supruge. 

Kako donosi Daily Mail, Wayne je spreman ponovno kleknuti pred Coleen i time označiti novo razdoblje koje je pred njima i obećati joj iskren odnos. U nadi da će mu oprostiti dosadašnje grijehe, isplanirao je put na grčki otok Mikonos, gdje su boravili u lipnju ove godine.

  • +7
Coleen Rooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Wayne misli, ako uspije nagovoriti Coleen da ostanu nasamo neko vrijeme, da će ju ponovno osvojiti', govori neimenovani izvor za britanski magazin.

'On ima mnogo ideja: latice ruža po krevetu, zajedničke romantične kupke, šetnje po plaži. Čak je spreman ponovno zaprositi je novim prstenom i tako se iskupiti za svoje pogreške iz prošlosti', govori nadalje izvor te dodaje kako sve želi obaviti daleko od očiju medija i ostatka javnosti. 

U međuvremenu, ljutu i razočaranu Coleen paparazzi fotografi već su nekoliko puta snimili i tada uočili kako ne nosi vjenčani, ali ni zaručnički prsten, koji je na ruci nosila posljednjih devet godina. 

Hoće li ju osvojiti novim skupocjenim dijamantnim prstenom i romantičnim putovanjem, ostaje tek vidjeti.